«Νταμπλ και βήμα βήμα στην Ευρωλίγκα»

Written by  Οκτ 01, 2013

Η επανάληψη του νταμπλ στην Ελλάδα και βήμα βήμα η πορεία στην Ευρωλίγκα είναι οι στόχοι της φετινής χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, όπως τους έθεσε ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης, κατά την MediaDayενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων για τη νέα χρονιά.

 

Ο Διαμαντίδης αναφέρθηκε στην πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά και το πώς κατάφερε να ξεπεράσει τα αρχικά άσχημα αποτελέσματα και να φτάσει στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. «Σίγουρα η περσινή σεζόν πήγε καλύτερα από ό, τι περιμέναμε, η ομάδα μετά το κύπελλο με τον Ολυμπιακό έδειξε σημάδια βελτίωσης. Είχαμε το ψυχολογικό προβάδισμα, η ομάδα πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της και κατάφερε να κερδίσει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο και στην Ευρωλίγκα χάσαμε από μία πολύ καλή ομάδα την είσοδό μας στο Final Four», ανέφερε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Αναφερόμενος στο ρόστερ της ομάδας, ο αρχηγός του «τριφυλλιού», έδειξε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, ωστόσο, επεσήμανε πως όλα θα πρέπει να φανούν στο γήπεδο. Για «Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Ήρθαν και ο Φώτσης με τον Μπατίστ που είχαν παίξει χρόνια στην ομάδα. Ξέρουν στη φιλοσοφία και πιστεύω πως θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Ωστόσο, και οι υπόλοιποι παίκτες που ήρθαν είναι εξαιρετικοί και περιμένουμε να αποδειχτούν όλα αυτά στο γήπεδο».

Ερωτηθείς, τέλος, για τους στόχους της ομάδας για τη χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν λακωνικός και ξεκάθαρος: «Στην Ελλάδα στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο και στην Ευρωλίγκα θα πάμε βήμα βήμα».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.