Χαλαρή προπόνηση και αισιοδοξία πριν το ντέρμπι

Written by  Ιαν 20, 2014

Πάνοπλος θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο αποψινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, όπου θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο. Χωρίς απουσίες η τελευταία προπόνηση.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας όλους τους παίκτες του υγιείς και ετοιμοπόλεμους και με το καλό κλίμα να είναι διάχυτο στην ομάδα προετοιμάζει τους παίκτες για ένα ακόμα ντέρμπι από τα πολλά που έχουν να δώσουν οι δύο ομάδες. Η έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αφού ο Παναθηναϊκός έχει ήδη σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης, λύνει τα χέρια των παικτών που θα παίξουν χωρίς άγχος και ευελπιστούν σε μία ακόμα νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο που εκτός του ότι θα τους εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς, θα είναι ένα ακόμα ψυχολογικό αβαντάζ, αφού θα έχουν καταφέρει ένα ακόμα πλήγμα στους «ερυθρόλευκους».

Η τελευταία προπόνηση έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς, με τρέξιμο, διατάσεις και ασκήσεις τακτικής και όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι βέβαιη πως η ομάδα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και πως θα πάρει τη νίκη που συν τοις άλλοις θα φέρει και μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων που αναμένεται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.