Προμηθέας Πάτρας: Τα φιλικά της προετοιμασίας

Written by  Αυγ 14, 2020

Έτοιμος για να ξεκινήσει την προετοιμασία μιας ακόμα φιλόδοξης αγωνιστικής περιόδου είναι ο Προμηθέας Πάτρας, που, μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών του αγώνων, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δύο φιλικά με τον Ολυμπιακό και ένα με τον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα γίνει στις 16 Αυγούστου για τα τεστ κορωνοϊού, την επόμενη θα πραγματοποιηθούν οι λοιπές ιατρικές εξετάσεις και, στη συνέχεια, η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Τρίτη, 18 Αυγούστου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Όλα είναι έτοιμα στον Προμηθέα Πάτρας για την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2020-21. Οι αθλητές της ομάδας θα υποβληθούν σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση κορονοϊού (τεστ ανίχνευσης COVID-19) την Κυριακή 16 Αυγούστου. Tη Δευτέρα 17 Αυγούστου θ’ ακολουθήσουν οι υπόλοιπες ιατρικές εξετάσεις στο ιατρικό διαγνωστικό κέντρο "ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ". Τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας οι αθλητές θα υποβληθούν, επίσης, σε εργομετρικά τεστ που περιλαμβάνουν τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά: έλεγχο κινητικότητας και ελαστικότητας και δυναμομετρήσεις, έλεγχο αλτικότητας, ταχύτητας, εκρηκτικότητας και αερόβιας αντοχής. Την Τρίτη 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Συλλόγου στον Καστελλόκαμπο (κεκλεισμένων των θυρών, λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου).

Τις επόμενες 10 ημέρες (19-29 Αυγούστου) θ’ ακολουθήσουν διπλές προπονήσεις (με τα προγραμματισμένα ρεπό), ενώ στη συνέχεια, ο Προμηθέας θα μπει και σε αγωνιστική δράση, με τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Προμηθέα, που έχουν "κλείσει" ως αυτή την ώρα (ενδέχεται να προγραμματιστούν και άλλα), με την υπενθύμιση πως, προς το παρόν, όλα τα φιλικά πρέπει να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του υπουργείου Δημόσιας Υγείας και της Γ.Γ.Α. Θυμίζουμε πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί στη νεοσύστατη διοργάνωση του Super Cup την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου κόντρα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ΑΕΚ ή Περιστέρι Winmasters (Τα ζευγάρια των αγώνων θα οριστικοποιηθούν στην κλήρωση της EKO Basket League 2020-2021, που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου).

 

Πηγή και φωτό: promitheasbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.