Πανέτοιμος για Εφές ο Παναθηναϊκός

Written by  Ιαν 15, 2014

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ με την Αναντολού Εφές με στόχο το απόλυτο στις νίκες που θα του φέρουν πλεονέκτημα στον πέμπτο όμιλο του Top 16.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης βλέπει όλους τους παίκτες του να είναι πανέτοιμοι να ανταποκριθούν στις δυσκολίες της αναμέτρησης και μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού ευελπιστούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να πετύχουν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια που, εφόσον η Μπαρτσελόνα ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, θα τον φέρουν μόνο πρώτο στην κορυφή του ομίλου.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πολύ καλά πως το καλό ξεκίνημα δεν δίνει απαραίτητα την πρόκριση και γι’ αυτό το ζητούμενο είναι η απόλυτη συγκέντρωση και στα 40’ του αγώνα, καθώς το Top 16 είναι ένα μίνι πρωτάθλημα που η έκπληξη καραδοκεί σε κάθε ευκαιρία. Η Αναντολού Εφές του Βαγγέλη Αγγέλου και του Κώστα Βασιλειάδη δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά, όμως, το κίνητρο του να πετύχει μία νίκη απέναντι στον νταμπλούχο Ελλάδας είναι πολύ ισχυρό και κανένας δεν μπορεί να το πάρει αψήφιστα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται σε καλό κλίμα, κάτι που φάνηκε και από την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου και αυτό που μένει είναι να βγάλουν την ενέργεια και το θετικό πρόσωπο που έχουν δείξει μέχρι σήμερα, ώστε να πάρουν μία ακόμα σημαντική νίκη που θα φέρει το «τριφύλλι» πιο κοντά στον στόχο της κατάληψης των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.