Τέλος ο Γιαπλές από το Ρέθυμνο

Written by  Ιαν 13, 2014

Την απομάκρυνση του Θανάση Γιαπλέ από τον πάγκο του Ρεθύμνου αποφάσισε η διοίκηση της ομάδας, έπειτα από την ήττα από τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια, που έφερε έντονη δυσαρέσκεια.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Το Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει:

Μετά από συζήτηση με τον κόουτς Θανάση Γιαπλέ και με κύριο και μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί τον κ. Θανάση Γιαπλέ για τη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια.».

Ο ίδιος ο κ. Γιαπλές ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την ήττα από τον Ηλυσιακό, κάτι που ανέφερε και στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. «Όταν σχεδιάζεις κάποια πράγματα και δεν σου βγαίνουν δεν φταίνε οι παίκτες. Αναλαμβάνω την ευθύνη για όσα έγιναν. Ο Ηλυσιακός κέρδισε δίκαια και αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς που κάνει εξαιρετική δουλειά. Στις δύο φάσεις, όμως, που ο Άντερσον εκτέλεσε από τρεις βολές και στο έμμεσο τρίποντο του Χατζή, ο οποίος έχει κάνει βήματα, αδικηθήκαμε. Έγιναν μπροστά μου οι φάσεις, για αυτό το αναφέρω. Αυτό δεν αποτελεί μομφή για τους διαιτητές που είναι άνθρωποι και λογικό είναι να κάνουν λάθη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ήττα έφερε δυσαρέσκεια στην διοίκηση του Ρεθύμνου, που είδε την ομάδα να μην αποδίδει τα αναμενόμενα και να μένει πίσω σε σχέση με την περσινή εξαιρετική πορεία της και θεωρήθηκε σκόπιμο να απομακρυνθεί ο προπονητής. Ήδη οι διοικούντες την ομάδα αναζητούν τον αντικαταστάτη του, με το όνομα του Γιώργου Καλαφατάκη, ο οποίος πρόσφατα απομακρύνθηκε από τον Ίκαρο Χαλκίδας, να είναι αυτό που ακούγεται ως το επικρατέστερο. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.