«Η ανυπομονησία στα κόκκινα»

Written by  Ιαν 30, 2018

Μια εβδομάδα και δυο αγώνες με την ομάδα της τη χωρίζουν από το να φορέσει για ακόμα μια φορά τη φανέλα με το εθνόσημο. Η Άρτεμις Σπανού ανυπομονεί για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών και μοιράζεται μέσω του blog της στο agapotobasket.gr τις σκέψεις της για την αγαπημένη της, όπως παραδέχεται, ομάδα.


«Σε μια βδομάδα είναι η μεγάλη συνάντηση!! Και μόνο που το γράφω ανατριχιάζω. Θα μαζευτούμε και πάλι όλη η παρέα για να παίξουμε με την αγαπημένη μας ομάδα για να διεκδικήσουμε δυο ακόμα νίκες που θα μας φέρουν πιο κοντά στο πανευρωπαϊκό του 2019. Η ανυπομονησία στα κόκκινα αυτές τις μέρες.
 
Σε αυτό το «παράθυρο» των προκριματικών θα συναντήσουμε το Ισραήλ και την Πορτογαλία. Την Πορτογαλία την ξέρουμε σαν ομάδα διότι την παίξαμε το Νοέμβριο αλλά το Ισραήλ θα είναι μια σπουδαία πρόκληση για την ομάδα μας γιατί πρώτον δεν τις γνωρίζουμε, θα είναι η πρώτη φορά που θα τις αντιμετωπίσουμε στο γκρουπ μας και επίσης είναι μια ομάδα που χαρακτηρίζεται για τη μαχητικότητα και το πάθος της όποτε σε αυτό το παιχνίδι θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι λεπτομέρειες και τα 40 λεπτά του παιχνιδιού.
 
Το δεύτερο παιχνίδι μας με τη Πορτογαλία θα γίνει στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 14 του μήνα και όλη η ομάδα ανυπομονούμε να βρεθούμε και πάλι μπροστά στο κόσμο μας να νιώσουμε τη στήριξη τους και να παίξουμε και για αυτούς, με πάθος, με ενέργεια στο παιχνίδι μέσα στη χώρα μας.
 
Ένα ταξίδι στη Ρωσία για τον τελευταίο γύρο της Ευρωλίγκας την Τετάρτη και ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας στη πόλη του Πολκοβίτσε την Κυριακή έχουν μείνει και μετά το ελληνικό «πάρτι» ξεκινά!!!

Εβίνα, Στέλλα, Όλγα, Κατερίνα, Αφροδίτη, Εβίνα, Αγγελική, Άννα, Έλενα, Στέλλα, Λολίτα, Μαριέλα και Τζάκι....μια βδομάδα για να είμαστε στο ίδιο παρκέ και πάλι.

Τα λέμε σύντομα από κοντά. :) »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.