Μια χαλαρή Κυριακή στο Πολκοβίτσε!

Written by  Νοε 26, 2017
Λατρεύοντας αυτό που κάνεις κανένας αριθμός χιλιομέτρων δεν σημαίνει τίποτα. Η Άρτεμις Σπανού έκανε χιλιάδες τις τελευταίες μέρες πάντα όμως με το χαμόγελο, πόσο μάλλον όταν η ομάδα της, η Πολκοβίτσε, έκανε 3/3 νίκες τη βδομάδα που μας πέρασε. Ρεπό λοιπόν σήμερα, χαλάρωση και επικοινωνία και με Ελλάδα μέσω του blog της στο agapotobasket.gr.
 
«Πέρασε άλλη μια βδομάδα και μέσα σε 7 μέρες έχουμε ταξιδέψει από Πολκοβίτσε σε Κωσταντινουπολη και πίσω Πολκοβίτσε και μετά Οστρόβια (3 ώρες μακρυά από εδώ) και επιτέλους πάλι πίσω στη βάση και ρεπό σήμερα ??? δεν πίστευα να το πω αυτό αλλά επιτέλους μια ελεύθερη μέρα για χαλάρωμα και για συγκέντρωση των σκέψεων και να φορτώσουν οι μπαταρίες για ακόμα μια δύσκολη βδομάδα που έρχεται. 

3/3 νίκες τη βδομάδα που μας πέρασε και η ομάδα φαίνεται να είναι καλά αγωνιστικά αλλά και μη. Ενθουσιασμός σίγουρα υπάρχει και το σημαντικό είναι ότι έχουμε και όρεξη για δουλειά και βελτίωση για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις των αγώνων μας. Δεν είναι εύκολα να παίζεις τόσα πολλά παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες αλλά και αυτό είναι μέρος της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε αλλά αν το καλοσκεφτείς δεν είναι δουλειά για εμάς αλλά περισσότερη διασκέδαση και περισσότερα χαρά με τα παιχνίδια. Εννοείται πως το σώμα παραπονιέται, γιαυτό και σήμερα είναι η μέρα του για να χαλαρώσει από όλα. Η ξεκούραση είναι και αυτή σημαντική για την απόδοση κάθε αθλητή ή αθλήτριας. 
Όποτε σήμερα ήρθα στην καφετέρια που έχουμε εδώ στη πόλη μας και σας γράψω αυτό το κείμενο. Έξω κρύο όπως συνήθως αλλά εδώ μέσα μια μικρή καφετέρια με «ζεστούς» ανθρώπους και παραδοσιακά γλυκά που σε κάνουν να νιώθεις σαν να είσαι σπίτι και σου δίνουν και αυτοί την αγάπη τους...κάτι το σημαντικό να το βρίσκεις αυτό στο εξωτερικό και πιστεύω όσοι από εσάς έχετε ζήσει μόνοι σας κάπου μακρυά από τις οικογένειες σας θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ λέγοντας το αυτό. 

Άρα χαλάρωση σήμερα και ξεκούραση αλλά από αύριο πάλι στα κόκκινα για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο και σημαντικό αγώνα μας εκτός έδρας και να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις και να γινόμαστε καλύτερες μέρα με τη μέρα. 

Ελπίζω όλοι σας να είχατε μια ωραία και χαλαρή Κυριακή με ανθρώπους δίπλα σας που σας αγαπούν και τους αγαπάτε. 

Τα λέμε πάλι σύντομα!!» 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.