Η Άρτεμις Σπανού blogάρει στο agapogobasket.gr!

Written by  Σεπ 11, 2017

Η διεθνής παίκτρια Άρτεμις Σπανού αποδέχθηκε την πρόσκληση του agapotobasket.gr και πλέον αποκτά δικό της blog, από το οποίο θα μαθαίνουμε τα νέα της, αγωνιστικά και μημ από την Πολωνία, όπου θα τη βρει η σεζόν αγωνιζόμενη με τη φανέλα της CCC Polkowice. Την ευχαριστούμε και την καλωσορίζουμε!

«Καλησπέρα από τη βροχερή Πολωνία! Εδώ θα αγωνίζομαι φέτος, στην ομάδα της CCC Polkowice, και από εδώ θα μαθαίνετε νέα για εμένα και εμάς κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο agapotobasket.gr που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να γράφω στο blog του και πιστεύω πως θα είναι πολύ διασκεδαστικό.

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που έχω έρθει στην Πολωνία και δεν θα σας πω ψέματα: η προετοιμασία είναι αρκετά κουραστική, αλλά ποιος δεν θα το έλεγε αυτό σε οποιαδήποτε ομάδα και να ήταν. Εύκολες προετοιμασίες δεν υπάρχουν πουθενά! Βαριά πόδια, πιασμένο σώμα και κούραση είναι λίγα από αυτά που περνάμε αυτή την περίοδο, αλλά όλοι ξέρουμε ότι στο τέλος όλη αυτή η δουλειά είναι που θα μας ανταμείψει οπότε πιέζουμε τον εαυτό μας παραπάνω στα δύσκολα ;)

Το καλό όμως είναι ότι σιγά σιγά μπαίνουμε στην περίοδο των φιλικών παιχνιδιών και για όσους παίζετε οποιοδήποτε άθλημα ξέρετε και από μόνοι σας ότι, όταν αρχίσει αυτή η περίοδος, τότε πλησιάζουν και τα επίσημα παιχνίδια οπότε όλα γίνονται πιο συναρπαστικά και ενδιαφέροντα. Λιγότερος όγκος προπόνησης, αλλά σαφώς περισσότερη συγκέντρωση σε κάθε προπόνηση αφού ο προπονητής μαθαίνει και διδάσκει στις παίκτριες το γενικό πλάνο που θα πρέπει να ακολουθήσουμε σε αυτή τη μπασκετική μας χρονιά. Αυτό ακριβώς κάνουν και οι κόουτς Τζώρτζης Δικαιουλάκος και Πέτρος Πρέκας αυτή την περίοδο και, πιστέψτε με, δεν είναι εύκολο, αλλά έχουν τον τρόπο τους να μας ‘’αντέχουν’’.

Όπως ανέφερα και πριν το όνομα της ομάδας μου είναι CCC Polkowice και είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του Πολωνικού πρωταθλήματος και επίσης αγωνιζόμαστε στην Ευρωλίγκα των γυναικών. Τα χρώματα μας είναι μαύρο και πορτοκαλί και, για να ξέρετε έτσι λίγο προς τα πού βρίσκεται το Polkowice, είναι δυτικά της Πολωνίας και απέχει μόλις 3 ώρες οδικώς από το Βερολίνο. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι φέτος εδώ και ενθουσιασμένη που θα μπορέσω να συνεργαστώ με τον κόουτς Τζώρτζη ξανά, αλλά και επίσης με τον κόουτς Πρέκα. Μην ξεχάσω φυσικά και τον γυμναστή μας τον Βαγγέλη, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα παραπονιόμουν για το ότι είμαι πιασμένη και κουρασμένη!  Αλλά και χωρίς αυτόν δεν πάμε πουθενά!

Αυτά για την πρώτη μας γνωριμία. Έρχονται και άλλα πολύ σύντομα…. :)

Υ.Γ Όποιος θέλει, έχει το ελεύθερο να μου στείλει ερωτήσεις στο λογαριασμό μου στο facebook ή στο instagram και θα χαρώ να τις απαντήσω και να γράψω για αυτές στα επόμενα κείμενα που θα ακολουθήσουν. 

Καλό απόγευμα από εμένα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.