«Γυναικείες Απορίες»: 2Κ…τα δυο μας!

Written by  Ιαν 06, 2014

To«Agapotobasket.gr» εγκαινιάζει τη νέα στήλη του που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού. Την καλωσορίζουμε και ευχόμαστε να την απολαύσετε! 

 

 

-          ‘Αγάπη μου τι θα έλεγες μια και δε δουλεύεις σήμερα να κάνουμε τουρνουά 2Κ τα δύο μας και να μου μάθεις επιτέλους πως παίζεται που έλεγες;’

 

     Δεν ξέρω πώς να χαρακτηρίσω το αποτέλεσμα της βραδιάς.

     Απελπισία; Απογοήτευση; Την τύχη μου μέσα;

     Ενημερωτικά για όσους δεν…το κατέχουν. Το 2Κ είναι όπως το Pro, κορίτσια, αλλά για μπάσκετ. Κοινώς, ένα παιχνίδι κονσόλας με τηλεχειριστήριο.

       Το σκηνικό λοιπόν κατέληξε κάπως έτσι:

Εγώ στον καναπέ να κοπανάω σα δαιμονισμένη το τηλεχειριστήριο για να τρέχουν οι παίκτες πιο γρήγορα, να χτυπιέμαι σαν σε ρόλο αρχαίας τραγωδού που ο Λεμπρόν δεν έχει καταφέρει να βάλει ένα – ΕΝΑ- τρίποντο , λες και φταίει εκείνος, ενώ ο καλός μου να θερίζει σε σουτ και να επαναλαμβάνει διαρκώς , σε εκνευριστικά ήπιο τόνο «Βρε μωρό ..δεν έχεις ισορροπία».

       Και ερωτώ: Ποιος ο σκοπός του αγώνα;;;

Εγώ με θλάση στον αντίχειρα από τη μανία μου να κερδίσω και εκείνος να πανηγυρίζει τη νίκη;

Μάθημα:  Αγάπη μου, να μάθω ήθελα . Όχι να πλακωθούμε και να κοιμηθείς στον καναπέ! Αγόρια θέλει υπομονή το ‘άθλημα’. Εντάξει. Μπορεί να μην είμαστε οι καλύτερες, αλλά ένα σουτ, θα το βάλουμε! Βοηθείστε και σεις λίγο ντε. Και μην μας αποθαρρύνετε με το παραμικρό.

Ξέρω όμως τι θα κάνω. Μόλις φύγει, θα το βάλω στην προπόνηση και  θα εξασκηθώ μόνη. Που θα πάει ! Ε ρε και έτσι και μάθω… θα δεις τι έχει να γίνει!  Απλά…πρέπει να μάθω από πού ανοίγει το Xbox.

                                                                                                              Αυτά και

εις το επανειδείν.

S.S.

Sabrina

Το όνομά μου είναι Sabrina και, ναι, ως άλλη μάγισσα, κατέκτησα μια θέση σε αυτό το ηλεκτρονικό περιοδικό.

  Στη στήλη αυτή, κάθε Κυριακή, θα μοιράζομαι μαζί σας, καθημερινές – πέρα για πέρα αληθινές- ιστορίες, σχετικές με το αγαπημένο αυτό άθλημα.

  Αν αναρωτιέστε το περιεχόμενο των ιστοριών, δεν είναι άλλο από τη γυναικεία ματιά απέναντι στο «μπάσκετ των αντρών». Το αποκαλώ αντρών, όχι επειδή ασπάζομαι το φεμινισμό και σίγουρα όχι επειδή θεωρώ το μπάσκετ «αντρικό άθλημα» - προς Θεού!

   Οι ιστορίες, όμως, αφορούν τη σχέση μια γυναίκας φιλάθλου και ενός άντρα, λάτρη του μπάσκετ, που δυσκολεύεται να συμμεριστεί και να λύσει «γυναικείες απορίες». Ελάτε να μοιραστούμε το πώς βλέπουμε τα τρίποντα, τα καρφώματα και τις τάπες από τη γυναικεία ματιά.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.