Print this page

Καλλιώρα: «Οικογένεια ο Αμύντας – Εκπληκτικά συναισθήματα με νταμπλ και άνοδο!»

Written by  Απρ 25, 2018

Όποιος παρακολούθησε φέτος την πλειοψηφία των παιχνιδιών της κατηγορίας Γυναικών στην ΕΣΚΑ, αντιλαμβάνεται πως ο Αμύντας δίκαια κατέκτησε νταμπλ και άνοδο στην Α2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

 

Η ομάδα του Υμηττού αποτέλεσε το πλέον δυνατό σύνολο της Α’ ΕΣΚΑ και με μόλις μία ήττα στο παθητικό της μέσα στη σεζόν, δε θα μπορούσε να μην κατακτήσει την κορυφή. Άλλωστε, το ότι είχε αξιόμαχους αντιπάλους σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπως ο Άρης Χολαργού και η ΑΕΝ Κηφισιάς, καθιστά την επιτυχία ακόμη μεγαλύτερη για το σύνολο της κόουτς Δρακάκη. 

 

Η αλήθεια επίσης είναι πως εντός και εκτός ομάδας, όποιον ρωτήσεις σου μιλά για την… οικογένεια Αμύντας. Αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να επιβεβαιωθεί και από το γεγονός πως οι νταμπλούχες είχαν πολλές διαφορετικές πρωταγωνίστριες στο παρκέ, η καθεμιά με τον ρόλο της. Μία εξ’ αυτών ήταν η Εύα Καλλιώρα, η οποία μίλησε στο agapotobasket.gr μετά το τέλος του τελικού στο Κλειστό της Πυρκάλ και την απονομή του πρωταθλήματος, που πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τις συμπαίκτριές της.

 

Η έμπειρη γκαρντ σηκώθηκε από τον πάγκο στον μεγάλο τελικό κόντρα στον Άρη, σε ένα σημείο που οι φιλοξενούμενες είχαν τα ηνία του ματς και με την ενέργειά της σε άμυνα και επίθεση βοήθησε τις συμπαίκτριές της στην ολοκλήρωση της ανατροπής. Στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα, τη δύναμη της έδρας του Αμύντα και τα συναισθήματα που δημιούργησε στην ομάδα η κατάκτηση του νταμπλ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

 

«Κάθομαι καμιά φορά και σκέφτομαι το περασμένο καλοκαίρι που σχεδιάζαμε αυτή την ομάδα, με λίγες προσθήκες, το πως τελικά καταφέραμε να κάνουμε μια τόσο σημαντική και επιτυχημένη πορεία. Βγήκε μια πολύ σκληρή, δυνατή και υγιής ομάδα πάνω απ’ όλα. Είμαστε πραγματικά μια οικογένεια! Επί δύο χρόνια πριν έρθω σε αυτόν το σύλλογο, μου έλεγαν για τον Αμύντα και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει εδώ και δε μπορούσα να αναλογιστώ πόσο δίκιο είχαν, μέχρι που ήρθα και το έζησα αυτό.

 

Παρά το γεγονός πως όλοι έλεγαν εξαρχής πως θα είμαστε το φαβορί φέτος, κανείς δεν έμενε σε αυτόν τον χαρακτηρισμό και λέγαμε όλη τη χρονιά πως πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να μπούμε με αβαντάζ στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, κάτι που το καταφέραμε. Πολύ σημαντικό το ότι είχαμε το πλεονέκτημα έδρας και το 2-0 από την κανονική περίοδο σε ημιτελικό και τελικό. Ξέραμε πως μέσα στο γήπεδό μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και ο κόσμος μας πάντα μας κάνει να νιώθουμε αυτή τη δύναμη. Όλο αυτό που ζήσαμε φέτος με το νταμπλ και την άνοδο δημιουργεί εκπληκτικά συναισθήματα!»

Last modified on Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 20:01