Print this page

Ομπράντοβιτς: «Συγχαρητήρια σε Παναθηναϊκό και κόσμο»

Written by  Ιαν 24, 2014

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, αλλά και στον κόσμο που στήριξε την ομάδα του παρά το γεγονός ότι δεν είχε ξεκινήσει καλά στη διοργάνωση, έδωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αντιμετώπισε για πρώτη φορά την ομάδα που υπηρέτησε για 13 χρόνια.

 

Ο Σέρβος προπονητής μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που για μία ακόμα φορά γέμισαν το γήπεδο.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς βρισκόμασταν σε δύσκολη θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι παίζοντας επιθετική άμυνα και κάνοντας ορισμένες καλές επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στα κρίσιμα σημεία κάναμε ηλίθια λάθη που έδωσαν στον αντίπαλο εύκολα καλάθια. Στο τέλος θέλαμε να δώσουμε ένταση στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό καθώς έπαιξε πολύ καλά. Παράλληλα, όμως, θέλω να συγχαρώ και τους παίκτες μου που προσπάθησαν σκληρά και κέρδισαν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Βέβαια, και το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Ευχαριστώ τον κόσμο μας που γέμισε στο γήπεδο. Είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες στην Ευρωλίγκα που παίζουμε σε μια κατάμεστη έδρα και αυτό το γεγονός μας χαροποιεί ιδιαίτερα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.