Print this page

Στη γραμμή των βολών με την... Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη

Written by  Μάι 08, 2020

Μέσα σε τρία χρόνια η Εθνική ομάδα κωφών γυναικών έχει σαρώσει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και με σταθερά βήματα καθιερώνεται ως μία δύναμη στο χώρο του μπάσκετ. Το 2016 η Εθνική ομάδα πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Ένα χρόνο αργότερα, το 2017, το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Σαμψούντα της Τουρκίας. και το 2019  έγραψε ιστορία καθώς με το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λούμπλιν της Πολωνίας, ολοκλήρωσε ένα μοναδικό τρεμπλ.

 

Η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, η «χρυσή» αρχηγός της Εθνικής Κωφών Γυναικών, την οποία υπηρετεί εδώ και δεκατρία χρόνια, από το 2007, στέκεται στη γραμμή των βολών και απαντάει στις μπασκετικές ερωτήσεις του agapotobasket.gr.    

Κάνεις ντρίπλα...
Στην αχαριστία
 
Θέλεις να ρίξεις τάπα...
Σε όποιον πειράξει την οικογένεια μου
 
Παίρνεις τάιμ άουτ...
Για ελεύθερο χρόνο
 
Θεωρείς αντιαθλητικό φάουλ...
Την υποκρισία
 
Δίνεις τεχνική ποινή...
Στην εκμετάλλευση
 
Παίζεις άμυνα man to man...
Σε οποιον πάει να πειραξει ανθρώπους που αγαπώ
 
Δίνεις ασίστ...
Σε ανθρώπους με χιούμορ
 
Τρέχεις στον αιφνιδιασμό...
Για τον αθλητισμό
 
Καρφώνεις για...
Διακοπές
 
Παίζεις άμυνα ζώνης...
Για την εθνική ομάδα (μεγάλη αδυναμία)  

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!