Print this page

Στον ΠΑΟΚ η Χρύσα Κιλαζίδου

Written by  Αυγ 22, 2019

Την απόκτηση της Χρύσας Κιλαζίδου ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με την  22χρονη, ύψους 1,75 πλέι-μέικερ να έχει κάνει το ντεμπούτο στην Α1 Γυναικών στην ηλικία των 13 ετών.



Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Χρύσα Κιλαζίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η Χρύσα είναι 22 χρονών, αγωνίζεται ως πλέι-μέικερ και έχει ύψος 175cm. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Αχιλλέα Τριανδρίας το 2007 και τρία χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή για τον Άρη Θεσσαλονίκης. Το αστείρευτο ταλέντο της ξεχώρισε από πολύ μικρή ηλικία, πραγματοποιώντας ντεμπούτο στην Α'1 Γυναικών στην ηλικία των 13 ετών!

Το 2017 μεταγράφηκε στην ομάδα του Παναθλητικού Συκεών, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α'2 κατηγορίας, ούσα μάλιστα και αρχηγός.

Όσον αφορά τις διεθνείς εμφανίσεις της, η Χρύσα αποτελούσε βασικό μέλος των τμημάτων υποδομής των Εθνικών μας ομάδων, έχοντας συμμετάσχει σε πέντε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ενώ έχει διακριθεί και ως καλύτερη στις ασίστ σε ένα από τα παραπάνω Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Μετά την συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ, η Χρύσα Κιλαζίδου, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Ήταν βαθιά μου επιθυμία να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι πολύ που ήρθε αυτή η στιγμή, και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι υγεία πάνω απ όλα και τύχη. Να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους, τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Γενικό Γραμματέα, κ. Αθανάσιο Καπετανάκη, καθώς και τον έφορο του τμήματος, κ. Βασίλη Αγγελίδη, όπως και τον προπονητή μου, κ. Βασίλη Μασλαρινό».

Καλώς ήρθες Χρύσα! Πάμε ΠΑΟΚ!