Print this page

Στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου η Αριστέα Μαγκλάρα

Written by  Ιουλ 21, 2019
Στην Δάφνη θα συνεχίσει την καριέρα της η Αριστέα Μαγκλάρα όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα του Αγίου Δημητρίου.
 
Η ανακοίνωση:
 
Την απόκτηση της αθλήτριας Αριστέα Μαγκλάρα  ανακοινώνει η ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου . Η νεαποκτηθείσα αθλήτρια μας η οποία είναι γεννηθείσα στις 30/05/1983,έχει ύψος 1.68μ και αγωνίζεται στη θέση point guard. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την καλαθοσφαίριση στις ακαδημίες του Σπορτιγκ, συνέχισε στον Αρη Χολαργού, στον Αστέρα Εξαρχείων,στον Ολυμπιακό Βόλου 1937, στον Παναθηναικό ,Σούρμενα-Ελληνικό, στον Κρονο Αγίου Δημητρίου ,στην Τουρκική Χαταί Μπουγιούκσεχιρ,στον Φάρο Κερατσινίου και στον Πανιώνιο.Τέλος εχει συμμετάσχει στην Εθνική Κορασίδων .


Οπως η ίδια δήλωσε:

<< Είμαι πολύ χαρούμενη που συμφώνησα με την Δάφνη για την φετινή χρονιά,μια από τις καλύτερες ομάδες της τελευταίας τριετίας στην Ελλάδα!Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η ομάδα να παραμείνει στις ελίτ και να εκπληρώσει τους στόχους της.Νιώθω πολύ σίγουρη για την επιλογή μου γιατί από τις πρώτες ήδη δύο μέρες που είμαι εδώ βλέπω ότι γίνεται τρομερή δουλειά από το προπονητικό team και είναι μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. >>

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!