Print this page

Γεωργία Λάζαρη: "Μεγάλη πρόκληση για την ομάδα και το νησί"

Written by  Οκτ 09, 2018

Μια ιστορική στιγμή ετοιμάζεται να ζήσει η Λευκάδα, ένα πρωτόγνωρο γεγονός για το νησί, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θα φιλοξενήσει έναν Ευρωπαϊκό αγώνα μπάσκετ με πρωταγωνιστή το σύλλογο της Νίκης Λευκάδας, όπου την Τρίτη (9/10)στις 18:00 θα τεθεί αντιμέτωπος με την Σπαρτάκ Νογκίνσκ από την Ρωσία στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την προκριματική φάση του Eurocup Γυναικών.

Το agapotobasket.gr θέλοντας να δώσει τον παλμό από το νησί επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Νίκης Λευκάδας κυρία Γεωργία Λάζαρη λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που θα συμβεί για την Λευκάδα και είναι σίγουρα μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η ομάδα ήθελε λίγο χρόνο παραπάνω, καθώς η προετοιμασία μας βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως θεωρώ πως μπορεί να ανταποκριθεί επάξια απέναντι σε αυτή την πρόκληση. Εμείς έχουμε απαιτήσεις από τον τόπο μας και το νησί μας στηρίζει πάντοτε με όλους τους δυνατούς τρόπους. Θεωρώ πως και σήμερα ο κόσμος θα βρίσκεται δίπλα μας όπως το κάνει σε κάθε παιχνίδι και θα μας στηρίξει με την φωνή και τον παλμό που θα μας δώσει για τη νίκη».