Print this page

Ο σχεδιασμός του Αμύντα για την Α2

Written by  Ιουλ 11, 2018

Σε ανακοίνωση ανανεώσεων, μεταγραφών και αποχωρήσεων προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Αμύντα, η οποία τη σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται στην Α2 Νότου. Η νεοφώτιστη, στην κατηγορία, ομάδα ανακοίνωσε επίσης και την ανανέωση της συνεργασίας της με την προπονήτρια, Φρόσω Δρακάκη, η οποία θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για 11η διαδοχική χρονιά.


Η ανακοίνωση:

Ο  Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία του με τη μεγάλη πλειοψηφία του κορμού της ομάδας με την οποία θα πορευτεί στην Α2. Συγκεκριμένα, στην οικογένεια του Αμύντα, μετά την πολύ επιτυχημένη χρονιά με την κατάκτηση του ντάμπλ με μία μόλις ήττα, θα παραμείνουν οι αθλήτριες:

Ρούλα Αθανασούλια (10η χρονιά), Μαντώ Ντάνου (9η χρονιά), Ζωή Μαργώνη (8η χρονιά), Ηλιάνα Τσαγκαράκη (5η χρονιά), Μαρία Τριμέρη (3η χρονιά), Εύα Καλλιώρα (3η χρονιά), Ναταλί Τζέμη (3η χρονιά), Ζωή Καράντζαλου (2η χρονιά).

Στην ομάδα μας  καλωσορίζουμε τις αθλήτριες Μαρία Κόρμπου από τον Άρη Χολαργού, Νίκη Γιγουρτάκη από τις Εσπερίδες και Σαββίνα Καράλη από τον Σπόρτινγκ.

Στην ομάδα θα προωθηθούν αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής.

Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους τις Κεμαβόρ Ελένη, Νικολέτα Μαζαράκη και Ισιδώρα Σιδέρη και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Προπονήτρια της γυναικείας ομάδας θα παραμείνει για 11η συνεχόμενη χρονιά η Φρόσω Δρακάκη.

Ευχόμαστε υγεία στις αθλήτριες μας και πολλές ακόμα χαρές και επιτυχίες!