Print this page

Ο σχεδιασμός του ΕΦΑΟΖ για την Α2 Νότου 2018-2019

Written by  Ιουλ 06, 2018

Σε ανακοινώσεις ανανεώσεων,μεταγραφών και αποχωρήσεων προχώρησε η γυναικεία ομάδα του ΕΦΑΟΖ, η οποία αγωνίζεται στην Α2, ενώ ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Βερροιόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου με χαρά ανακοινώνει ότι και την επόμενη χρονιά στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Νότου θα βρίσκεται ο κόουτς Νίκος Βερροιόπουλος, ο οποίος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, με όραμα, προσήλωση και υποδειγματική δουλειά οδήγησε την ομάδα σε μία επιτυχημένη πορεία.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που τη φανέλα της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσουν να φοράνε η εμβληματική αρχηγός Δήμητρα Κεσσέ, η οποία επέστρεψε υγιής και δριμύτερη μετά από την πολύμηνη απουσία της λόγω τραυματισμού, η έμπειρη και πολυτάλαντη Λούση Ζουρνή, μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, και η ελπιδοφόρα Άννα Βυζεντίνη.

Την προσπάθεια της ομάδας τη νέα περίοδο θα ενισχύσει σημαντικά τόσο με την αγωνιστική της παρουσία όσο και την προσωπικότητά της η Ευαγγελία Βαμβακά, η οποία επιστρέφει μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στην Αγία Παρασκευή, όπου αγωνίστηκε με υποσχετική. Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τις αθλήτριες Κέλλυ Καραβέλη, Εριφύλη Σατρατζέμη, οι οποίες την περσινή χρονιά αγωνίστηκαν με την ομάδα των Μελισσίων, καθώς και τη Στέλλα Λιναρά από την ΑΕΚ Περιστερίου.

Οι αθλήτριες ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της ομάδας και με το ταλέντο και την εμπειρία τους αναμένεται να συμβάλλουν τα μέγιστα. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας με νεαρές αθλήτριες με παρόν και μέλλον, αποκτήθηκαν η Καλλιόπη Λέρη από το Σπόρτινγκ και η νεάνιδα Ευαγγελία Μπαλαμπάνη από τον Αθηναϊκό. Στον κόουτς Βερροιόπουλο και σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας μας, ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα τους στις αθλήτριες Ελίνα Ισκιόγλου, Στεφανία Πατέρα, Ιωάννα Κελάρη, Ευγενία Ζουμπεράκη και Ελευθερία Βάσιου, οι οποίες αποχώρησαν από το Σύλλογο και να τις ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για τη συνολική προσφορά της στην ομάδα, την εξαιρετική αθλήτρια Ανδριάννα Χαϊκάλη, η οποία με το ήθος και την αγωνιστικότητα της αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τις μικρότερες αθλήτριες.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φιλάθλους της ομάδας μας και να να τους καλέσουμε να βρίσκονται κοντά μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας με την παρουσία τους την προσπάθειά μας.