Print this page

Ανανέωσε με Τζανετάτου ο Αθηναϊκός

Written by  Ιουλ 05, 2018

Στον Αθηναϊκό θα αγωνίζεται και την ερχόμενη σεζόν η Αγγελική Τζανετάτου, που συμφώνησε σε όλα με την ομάδα για την ανανέωση της συνεργασίας τους και για την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού

Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Αγγελική Τζανετάτου για ακόμα μία σεζόν.

Με μεγάλη μας χαρά συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Αγγελική αναγνωρίζοντας και τιμώντας την μεγάλη της προσφορά στο Σύλλογο μας, παρά το νεαρό της ηλικίας της, την περσινή σεζόν. Της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει όσο το το δυνατό συντομότερα κοντά μας.

Επίσης, ευχαριστούμε τη διοίκηση του Κρόνου Αγίου Δημητρίου για τη συναίνεση τους στην παραμονή της Αγγελικής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Αθηναϊκό, και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στο Πρωτάθλημα της Α2.

Η Αγγελική Τζανετάτου δήλωσε: «Ευχαριστώ τον coach Καλογερόπουλο και τη διοίκηση του Συλλόγου που για δεύτερη χρονιά με εμπιστεύονται. Είμαι χαρούμενη που θα συμμετέχω στην ομάδα του Αθηναϊκού. Εύχομαι και φέτος να έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε, με υγεία για όλες τις αθλήτριες».

Πηγή και φωτό: Athinaikos WBC