Print this page

«Επιτυχία η συμμετοχή στον τελικό – Στόχος η τετράδα στο πρωτάθλημα!» (pic)

Written by  Μαρ 26, 2018

Έχει συνδέσει το όνομά της με μία από τις πιο όμορφες στιγμές στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, όταν με δικό της νικητήριο καλάθι ο Πρωτέας Βούλας το 2013 κατακτούσε το τρόπαιο κόντρα στον ΠΑΟΚ στον Βόλο.

Η ανάμνηση δεν είναι τόσο μακρινή, με την Τούλα Μαγαλιού φέτος να είναι όμως βασικό μέλος του «Δικεφάλου του Βορρά» και μάλιστα να προσπαθεί να γίνει πάλι ο θύτης μιας τεράστιας έκπληξης. Μπορεί να μην τα κατάφεραν εκείνη και οι συμπαίκτριές της απέναντι στο απόλυτο φαβορί, Ολυμπιακό, ωστόσο δε μπορεί να πει κανείς πως δεν έφτασαν άξια μέχρι τον μεγάλο τελικό του Φάιναλ Φορ της Γλυφάδας και πως δεν αξίζουν το χειροκρότημα όλου του φίλαθλου κοινού.

Στην επιτυχία αυτή στάθηκε και η ίδια σε δηλώσεις της στο agapotobasket.gr αμέσως μετά τη λήξη του τελικού. Η πολύπειρη γκαρντ του συλλόγου της Θεσσαλονίκης μίλησε για τα συναισθήματά της, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο που πλέον έχει θέσει η ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν.

«Ήταν μια πολύ όμορφη διοργάνωση. Δικός μας στόχος στο θεσμό του Κυπέλλου ήταν αρχικά να περάσουμε στο Φάιναλ Φορ, οπότε φυσικά η συμμετοχή στον τελικό αποτελεί επιτυχία. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο μπορούσαμε πιο ανταγωνιστικές απέναντι στον Ολυμπιακό, στον οποίο να δώσω και συγχαρητήρια για την κατάκτηση, όπως θέλω να συγχαρώ και τις συμπαίκτριές μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Τώρα όσον αφορά τα συναισθήματά μου, σίγουρα είναι ανάμεικτα αυτή τη στιγμή αφού είναι ξεχωριστή για μένα η διοργάνωση. Θυμήθηκα τις στιγμές που έζησα στον Βόλο το 2013 με το νικητήριο καλάθι και την έκπληξη που είχαμε πετύχει με τον Πρωτέα τότε.

Εστιάζοντας στο τώρα, για τον ΠΑΟΚ ο πρώτος στόχος ήταν η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ όπως προείπα, εφόσον αυτή ήρθε μετά θέλαμε να περάσουμε στον τελικό, πράγμα το οποίο καταφέραμε και πήραμε τη 2η θέση, άρα πλέον μένει ανοικτός ο στόχος του να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε στο πρωτάθλημα της Α1. Δεν κάναμε καλό α’ γύρο εκεί, όμως η ομάδα έχει ανέβει αγωνιστικά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βρεθούμε στην τελική τετράδα», τόνισε χαρακτηριστικά η Μαγαλιού.