Print this page

Α1 Γυναικών: Ντέρμπι κορυφής και ματς-κλειδιά στη 17η αγωνιστική!

Written by  Μαρ 02, 2018

Ντέρμπι κορυφής αλλά και δυνατές μονομαχίες, τόσο για την τέταρτη θέση, όσο και για τις θέσεις «ασφαλείας» (5-7) περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Πανιώνιο. Την Κυριακή στο «κυρίως πιάτο» της αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι της κορυφής μεταξύ Ολυμπιακού και Φάρου Κερατσινίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους, κλειδώνοντας την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, που τους δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση των δυο ομάδων θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς για τον Πρωτέα Βούλας, ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αγωνιζόμενος στην Καλλιθέα με αντίπαλο τις Εσπερίδες. Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και λίγο αργότερα Νίκη και Δάφνη διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο κλειστό της Λευκάδας σε ένα αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τέλος, στην Θεσσαλονίκη ο Παναθλητικός αντιμετωπίζει τον Αθηναϊκό, με τις δυο ομάδες να αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 3 Μαρτίου

14:00 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

Κυριακή 4 Μαρτίου

12:00 Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

13:00 Νίκη Λευκάδας-Δάφνη Αγίου Δημητρίου

13:00 Εσπερίδες Καλλιθέας-Πρωτέας Βούλας

14:00 Παναθλητικός-Αθηναϊκός

14:30 Ολυμπιακός-Φάρος Κερατσινίου