Print this page

Η 10η «στροφή» του πρωταθλήματος

Written by  Ιαν 06, 2018

Το 2018 αρχίζει με δυνατές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.


Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του επί της Τζιρόνα, αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον Πρωτέα Βούλας και θέλει να κάνει μια δυνατή προπόνηση πριν τη δεύτερη ευρωπαϊκή του μάχη με την Ισπανική ομάδα.

Στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου η τέταρτη του βαθμολογικού πίνακα Δάφνη φιλοξενεί τον δεύτερο Φάρο με τις δυο ομάδες να θέλουν να μπουν με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2018. Ο ισόβαθμος με την ομάδα του Κερατσινίου, Πανιώνιος θέλει να υπερασπιστεί την έδρα του απέναντι στον ΠΑΟΚ και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό. Παναθλητικός και Νίκη Λευκάδας προέρχονται από νίκες και θέλουν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να απομακρυνθούν από τη ζώνη των play-out. Τέλος ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τις Εσπερίδες με την ομάδα της Καλλιθέας να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Στην αναμέτρηση που κλείνει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής, τη Δευτέρα, Αθηναϊκός και Ολυμπιακός Βόλου αρχίζουν το 2018 ακριβώς όπως τελείωσαν το 2017. Σε μια «επανάληψη» του προημιτελικού του Κυπέλλου οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη στο κλειστό του Βύρωνα, οι μεν γηπεδούχοι για να μείνουν σε τροχιά τετράδας, οι δε φιλοξενούμενοι για να πάρουν βαθμολογική ανάσα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Κυριακή 7 Ιανουαρίου
13:00 Πρωτέας Βούλας-Ολυμπιακός
13:00 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ
14:00 Παναθλητικός-Νίκη Λευκάδας
14:00 Παναθηναϊκός-Εσπερίδες Καλλιθέας
16:45 Δάφνη Αγίου Δημητρίου-Φάρος Κερατσινίου

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου
18:00 Αθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου