Print this page

Τσίκληρας: «Νίκη που μας δίνει μια ψυχολογική ώθηση»

Written by  Οκτ 16, 2017

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανιωνίου για το πρωτάθλημα της Α1 να ξεκινούν εντός έδρας το ζητούμενο για την ομάδα της Νέας Σμύρνης την 1η αγωνιστική ήταν σαφώς η νίκη. 

Το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Άγγελος Τσίκληρας και οι συνεργάτες του έχει αρκετές προσθήκες σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και όπως δήλωσε ο Έλληνας προπονητής στο agapotobasket.gr  από τα πρώτα ζητούμενα είναι η χημεία της ομάδας και να βγαίνουν στο παρκέ όλα όσα έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις. 

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι πρεμιέρας στο γήπεδο μας, κρατάμε απλά τη νίκη που μας δίνει μια ψυχολογική ώθηση να πάμε καλύτερα στην πορεία. Έχουμε όμως πολλά πράγματα να διορθώσουμε. Οι δυο ομάδες έδειξαν ότι δεν είναι στο 100% τους και αυτό έλειπε να είμαστε 100% έτοιμοι από την 1η αγωνιστική Οκτώβρη μήνα. Ουσιαστικά σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό 3ο δεκάλεπτο. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε με τα κορίτσια ότι αυτό που έχουμε κάνει όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας πρέπει να βγει μέσα στο γήπεδο. Βγήκαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, τρέξαμε αρκετά, φτιάξαμε τα σχήματα μας ώστε να μπορούν να μας δώσουν γρήγορο παιχνίδι και σκορ και εκεί ουσιαστικά εγκλωβίσαμε τη Δάφνη με αποτέλεσμα να πάρουμε τη διαφορά

Εμείς το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Πρέπει να βρούμε τη χημεία μας. Βγάζουμε πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας αλλά έχουμε τα νεκρά διαστήματα πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Τα είδαμε και θα δουλέψουμε σε αυτό ώστε να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος προχώρησε στην απόκτηση και τρίτης ξένης εντάσσοντας στο δυναμικό του τη διεθνή Μαυροβούνια πάουερ-φόργουορντ Μιλίτσα Γιοβάνοβιτς η οποία από τον πρώτο κιόλας αγώνα έδειξε ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου.