Print this page

Ο Ολυμπιακός το πρώτο εισιτήριο για τους "8" του Κυπέλλου

Written by  Οκτ 06, 2017

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν 2017-18 για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας στόχος του Ολυμπιακού ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης κάτι που επιτεύχθηκε εύκολα με το 88-50 επί της Νίκης Λευκάδας.

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής και ο Ολυμπιακός έφτασε εύκολα στο τελικό συν 38 παίρνοντας τη νίκη πρόκριση στην  επόμενη φάση του Κυπέλλου όπου περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του από το ζευγάρι Καλύβια-Εσπερίδες που αγωνίζονται την Κυριακή.

Στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου η Εβίνα Μάλτση έκατσε στον πάγκο λόγω τραυματισμού και δεν αγωνίστηκε ξανά προκειμένου να προφυλαχθεί εν όψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Αμερικανίδα σέντερ του Ολυμπιακού Βικτόρια Μακόλι η οποία τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους. 

Πλέον όλοι στο στρατόπεδο  του Ολυμπιακού στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του συλλόγου. Η αυλαία των ομίλων του Eurocup ανοίγει για τις Νταμπλούχες Ελλάδας την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου όπου υποδέχονται στο ΔΑΚ Γλυφάδας την Πολωνική Γκορζόφ (18:00).

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Σπηλιώτης, Τελίδου 11, Τσινέκε 5, Γουίτεντ, Αρώνη, Τσαμπούρη 3, Μπάρκα Μ., Ντάνχαμ 13, Όστρια 4, Τσέρου 2, Μπάρκα Α., Κοντογεώργου 7

Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Μάζιτς 9, Σταμάτη 7, Σπυριδοπούλου 7, Χατζηνικολάου 3, Μπαλτά, Μάλτση 7, Κοσμά 2, Χαλιβέρα 5, Σωτηρίου 11, Καλτσίδου 8, Άντερσον 8, Μακόλι 21