Print this page

Χειρουργήθηκε η Σταμπούρλου

Written by  Σεπ 27, 2017

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Τρίτη το μεσημέρι η Πωλίνα Σταμπούρλου μετά τον τραυματισμό της στο γόνατο την προηγούμενη εβδομάδα.


Η 33χρονη γκαρντ/φόργουορντ υπέστη ρήξη χιαστού και μερική ρήξη πλάγιου στη φιλική αναμέτρηση του Φάρου Κερατσινίου κόντρα στον Πρωτέα Βούλας και χειρουργήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού από τον Μάνο Μπριλακη.

"Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί όλα πήγαν πολύ καλά και ήδη περπατάω. Δεν είχα καθόλου άγχος γιατί την επέμβαση ανέλαβε ο γιατρός μου ο Μανώλης Μπριλάκης στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Τώρα μπροστά μας έχουμε τον δρόμο της αποκατάστασης, ο οποίος είναι μακρύς αλλά έχω πολύ όρεξη και θέλω να επαναφέρω το πόδι μου σε καλύτερη κατάσταση αν γίνετε, ώστε να βοηθήσω και εγώ την καινούργια μου οικογένεια, την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου. Η ομάδα μου ήταν κοντά, από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου και τους ευχαριστώ πολύ όλους και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο μας Τον κ. Βαγγέλη Τσάπα για όλη την στήριξη. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και την προηγούμενη οικογένεια μου τον Πανιώνιο, που δεν ξέχασαν και ήταν όλοι κοντά μου αυτή τη στιγμή, συμπαίκτριες, προπονητές, διοίκηση. Σας ευχαριστώ όλους. Καλή σεζόν σε όλους" ήταν οι πρώτες της δηλώσεις στο agapotobasket.gr.