Print this page

Ο πήχης βρίσκεται ψηλά

Written by  Σεπ 11, 2017

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αποτέλεσε μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της Α1 αν όχι η πιο ευχάριστη για όσους ασχολούνται με το χώρο του μπάσκετ γυναικών.


Στην παρθενική της παρουσία στη "μεγάλη" κατηγορία μόλις την πέμπτη χρονιά από την ίδρυση της η Δάφνη Αγίου Δημητρίου κατάφερε και να μείνει στην κατηγορία με άνεση και από πολύ νωρίς μάλιστα αλλά και να μπει και στα play-off του πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας τελικά την τέταρτη θέση στη διοργάνωση.

Αυτό από μόνο του ανεβάζει τον πήχη και δημιουργεί προσδοκίες τις οποίες ο Αντώνης Μπουμπούς και οι παίκτριες του καλούνται να εκπληρώσουν. Αρκετές αθλήτριες από την περασμένη χρονιά έχουν παραμείνει στην ομάδα την ίδια στιγμή που πραγματοποιήθηκαν και οι απαραίτητες προσθήκες ώστε να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν.

Η προετοιμασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τον ενθουσιασμό και την όρεξη για δουλειά να κυριαρχούν όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr η αρχηγός του συλλόγου Μαρία Μανώλη.

"Έχουμε ξεκινήσει ουσιαστικά φέτος με αρκετές παίκτριες από την περσινή χρονιά. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές και προσθήκες κοριτσιών τα οποία θεωρώ ότι θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα. Αποδεικνύεται και από τις πρώτες μέρες ότι είναι και καλά παιδιά και δένουν με την ομάδα. Έχουμε ξεκινήσει με ενθουσιασμό όπως και πέρυσι. Τώρα το πως θα βγει αυτό το πρωτάθλημα δεν το ξέρουμε αλλά σίγουρα ξεκινάμε πάντα με πολύ θετική σκέψη και με όρεξη για δουλειά.

Ελπίζω να βγει κάτι πολύ καλό. Σίγουρα ο πήχης έχει ανέβει συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά αλλά η πορεία θα δείξει. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα. Η ομάδα θα προσπαθεί κάθε Κυριακή να παίρνει το αποτέλεσμα που χρειάζεται για να ανέβει όσο γίνεται πιο ψηλά. Σίγουρα η περσινή πορεία βάζει στην ομάδα πάρα πολλούς στόχους αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε ότι είναι και πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και το ίδιο να πετύχει. Θα προσπαθήσει σίγουρα για αυτό και ελπίζω να πάνε όλα καλά και όλα θα φανούν παιχνίδι με το παιχνίδι".

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!