Print this page

Η "πρώτη" του Πρωτέα Βούλας

Written by  Αυγ 22, 2017

Ένα άκρως νεανικό σύνολο θα εμφανίσει τη νέα αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ο Πρωτέας Βούλας.


Την Τρίτη το απόγευμα (22/10) οι παίκτριες πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση δείχνοντας πολλή όρεξη για δουλειά. Απουσίαζαν οι ξένες της ομάδας Κρίστι Μοκούμπε και Αλέξις Γκόβαν οι οποίες θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες.

«Ξεκινάμε προετοιμασία σήμερα σιγά σιγά προοδευτικά να βάλουμε τη δουλειά μας στο ομαδικό επίπεδο και στο προσωπικό.Θα χτίσουμε κάποια πράγματα στην άμυνα και στην επίθεση. Θα βάλουμε και κάποια πράγματα με τον Κώστα τον Ντάκουλα στο αθλητικό κομμάτι, στην ενδυνάμωση και σε ότι αφορά την φυσική κατάσταση και θα κάνουμε και την πρέπουσα δουλειά εδώ στο γήπεδο. Η ομάδα θα στηριχτεί στην νεανικότητα της, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε στοιχεία στην άμυνα και να πάμε σε ένα γρήγορο και απλό τρόπο παιχνιδιού στην επίθεση» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή του συλλόγου της Βούλας ο οποίος αναφέρθηκε και στην κλήρωση του κυπέλλου όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Β φάση της διοργάνωσης.

«Στο κύπελλο θα αγωνιστούμε με τον Παναθηναϊκό που ξέρουμε τι θέματα αντιμετωπίζει αλλά είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Ο αγώνας είναι μια εβδομάδα [πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για να μπούμε δυνατά και στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος».