Print this page

Μπαλτά: «Να κερδίζει η ομάδα»

Written by  Νοε 08, 2016

Ο Αθηναϊκός διασφαλίζοντας την έδρα του πήρε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, συνδυάζοντας το μάλιστα και με διαφορά στο σκορ, στην πολύ δύσκολη όπως εξελίσσεται στις πρώτες αγωνιστικές μάχη του πρωταθλήματος.

Παίζοντας συγκεντρωμένα και εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή μέρα στην οποία βρέθηκαν Δασκαλοπούλου και Ουίλιαμς η ομάδα του Βύρωνα δείχνει ότι σιγά σιγά βρίσκει το ρυθμό της όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr η Ανθή Μπαλτά.

«Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο πριν αρχίσει, έτσι εξελίχθηκε με την διαφορά που πήραμε από τη αρχή και επιτέλους μετά από 4 αγωνιστικές  καταφέραμε και αυξήσαμε τη διαφορά μας. Σε όλα τα παιχνίδια είχαμε μια διαφορά 10 πόντους και μέσα σε ένα λεπτό τη χάναμε. Σιγά-σιγά βήμα-βήμα θέλω να ελπίζω ότι βάλαμε μυαλό σε αυτό το πράγμα, διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και εξελίχθηκε σε ένα εύκολο απόγευμα. Τίποτα περισσότερο από μια νίκη και συνεχίζουμε γιατί το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Το στοιχείο που πρέπει να υπάρχει στην ομάδα μας είναι ότι οποιαδήποτε είναι κάθε φορά στο παιχνίδι σε καλή μέρα θα πρέπει εκεί να πηγαίνει η μπάλα. Ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα η ξένη μας, παρόλο που ήταν άρρωστη και αν και δεν ξέραμε την ξένη του ΠΑΟΚ, είδαμε ότι είχαμε πλεονέκτημα κάτω από το καλάθι και πέρασε η μπάλα εκεί. Η Βάσω ήταν και αυτή στη μέρα της και τα έβαλε όλα. Το θέμα είναι  να κερδίζει η ομάδα. Ποιος θα σκοράρει, ποιος θα μοιράζει πάσες και ποιος θα παίρνει ριμπάουντ όλα έρχονται μέσα από ομαδική δουλειά».

Η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται εξίσου δύσκολη με συναρπαστικές αναμετρήσεις με τον Αθηναϊκό να πρέπει εκτός από τα εντός έδρας παιχνίδια να κερδίσει και εκτός προκειμένου να είναι μέσα στους στόχους που τέθηκαν από την  αρχή της χρονιάς.

«Πρέπει να έχουμε διάρκεια. Κάναμε μια ήττα μετά μια πολύ καλή νίκη εδώ μέσα, μια ακόμα ήττα έξω και μια νίκη εδώ πάλι. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και εκτός έδρας και πρέπει να έχουμε διάρκεια. Μόνο δουλειά και να καταφέρουμε να κάνουμε ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!