Print this page

Το photostory της αγωνιστικής: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Τερψιθέα

Written by  Δεκ 01, 2015

Μετά την ολοκλήρωση και της 7ης αγωνιστικής της Α1 των γυναικών ο Ολυμπιακός συνεχίζει μόνος αήττητος την πορεία του δείχνοντας ότι ούτε η διακοπή του πρωταθλήματος μπόρεσε να τον αποπροσανατολίσει και παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την επικράτηση του και επί του ΠΑΟΚ. 


Παναθηναϊκός και Νίκη Λευκάδας συνέχισαν νικηφόρα πριν από τη μεταξύ τους μονομαχία στο νησί του Ιονίου στη μάχη για τη δεύτερη θέση, ο Αθηναϊκός πήρε σπουδαίο διπλό με την εκπληκτική Ζωή Κεχαγιά μέσα στη Βούλα επί του Πρωτέα ενώ το ροζ φύλλο αγώνα πανηγύρισε και ο Κρόνος επί του Ιπποκράτη Κω στον Άγιο Δημήτριο. 

Το agapotobasket.gr βρέθηκε στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Τερψιθέα Γλυφάδας και σας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες εικόνες και στιγμιότυπα μέσα από το φωτογραφικό φακό του.

 DSC0672

 DSC1375

 DSC9661

 

 DSC9682

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ και ΕΔΩ

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!