Print this page

Η Έιζια Τζόουνς στον Εύνικο

Written by  Ιουν 29, 2022

Η 24χρονη Αμερικανίδα σέντερ Έιζια Τζόουνς αποτελεί την πρώτη ξένη προσθήκη της ομάδας του Εύνικου εν όψει της επιστροφής στην Α1, την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Η 24χρονη Αμερικανίδα σέντερ αποτελεί την πρώτη ξένη προσθήκη της ομάδας μας εν όψει Α1!

 

Δύναμη, ύψος, καλό παιχνίδι στο ποστ και εμπειρία από το NCAA. Τα στοιχεία που η 24χρονη Αμερικανίδα φόργουορντ-σέντερ Έιζια Τζόουνς αναμένεται να προσθέσει στο παιχνίδι της ομάδας μας εν όψει της μεγάλης επιστροφής στην Α1 γυναικών.

Στην πρώτη της απόπειρα εκτός Αμερικής η Τζόουνς έρχεται στον Εύνικο μετά από μία γεμάτη χρονιά στο κολεγιακό πρωτάθλημα των γυναικών όπου με τη φανέλα του Πανεπιστημίου του Τζάκσονβιλ ξεκινώντας από τη βασική πεντάδα είχε κατά μέσο όρο σε 26 παιχνίδια: 8,3 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ, σουτάροντας με ποσοστό που αγγίζει το 50%!

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, που βλέπει τον κόσμο από το 1 μέτρο και 91 εκατοστά, ξεκίνησε τη μπασκετική της καριέρα από το σχολείο του Πιεντμόντ, ενώ ακολούθησαν με τη σειρά οι πανεπιστημιακές ομάδες των: University of Southern California, Virginia Tech University και Jacksonville University.

 

Η περσινή της σεζόν ήταν αυτή όπου έδειξε τις μεγάλες δυνατότητές της και ουσιαστικά… έθελξαν και το προπονητικό επιτελείο του Εύνικου προκειμένου να ανάψει το «πράσινο» φως και η Τζόουνς να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε highlights από την καριέρα του νέου αποκτήματός μας…