Print this page

Ανανεώσεων συνέχεια για την ΑΕΚ Περιστερίου

Written by  Ιουλ 14, 2020

Αναστασία Τζίβα, Μαγδαληνή Μαλαγιάνη και Κωνσταντίνα Βελιώτη ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη ΑΕΚ Περιστερίου και μαζί με την Μαριλένα Κυριμάκη, που προέρχεται από το τμήμα Νεανίδων, θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στη Α2 Εθνική κατηγορία της επόμενης σεζόν.


Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις αθλήτριες του Γυναικείου τμήματος: TZIBA ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΑΛΑΠΑΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΒΕΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ενώ προωθήκε από το τμήμα των Νεάνιδων του συλλόγου μας η αθλήτρια: ΚΥΡΙΜΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ.
Πρόκειται για τέσσερις αθλήτριες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και ανήκουν στην χρυσή φουρνιά των Κορασίδων - Νεάνιδων (γεννημένες το 2000-2001).
Η 20χρονη forward ΤΖΙΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, η 20χρονη guard ΜΑΛΑΠΑΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, η 20χρονη guard ΒΕΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και η 19χρονη center ΚΥΡΙΜΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
παίζουν μαζί από μικρά παιδιά και έχουν ενταχθεί στο Γυναικείο τμήμα του συλλόγου, δείχνοντας ότι η δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στα τμήματα υποδομής, έφερε καρπούς και τέσσερα γηγενή κορίτσια στελεχώνουν την Γυναικεία ομάδα στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Ευχόμαστε υγεία και συνέχεια στις επιτυχίες και των τεσσάρων αθλητριών με την ομάδα μας!