Print this page

Το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής στη Λακωνία

Written by  Ιαν 29, 2020

Το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής ταξιδεύει στη Λακωνία. Ο Δήμος Ευρώτα, σε συνεργασία  με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου, διοργανώνουν Τουρνουά Μπάσκετ Αγοριών  στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 10:00.


Στο πλαίσιο της Εκστρατείας για το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής, θα διεξαχθεί το ομώνυμο Τουρνουά Μπάσκετ Αγοριών  με την συμμετοχή των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης των ομάδων του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνης, του Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννου "Η Άμιλλα¨, του Αστέρα Βλαχιώτη και του Άρη Σκάλας ,ενώ μετά τη λήξη του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Βολών “BIG SHOES Shooting Stars”

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Ολυμπιονίκης Δημήτρης  Παπανικολάου, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας Καλαθοσφαιριστής που έχει κερδίσει το Triple Crown τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον Παναθηναϊκό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θεατές και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξία της συμμετοχής στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» και την απλή και ακίνδυνη διαδικασία δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων, όταν βρεθεί εθελοντής συμβατός με παιδί που το έχει ανάγκη. Η Ενημέρωση θα γίνει από τον αναπληρωτή Καθηγητή Ιατρό και επιστημονικό Πρόεδρο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Στέλιο Γραφάκο, ο οποίος θα πλαισιώνεται από τους εθελοντές της Ελπίδας που θα βοηθήσουν στη διαδικασία της εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Την παραγωγή, την οργάνωση και την παρουσίαση έχουν αναλάβει  οι δημοσιογράφοι Γιάννης Σταθόπουλος και Άρης Καλογεράκης καθώς και ο Κωστας Γραφάκος  Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου, ενώ το ηλεκτρονικό περιοδικό Agapotobasket.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά.