Print this page

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Ranch Christmas Basketball tournament

Written by  Ιαν 10, 2020
Η επιτυχία συνεχίστηκε στο 2ο Ranch Christmas Basketball tournament στο Σοφικό Κορινθίας,που έγινε θεσμός χάρη στην τεράστια συμμετοχή παιδιών απο όλη την Ελλάδα.
Στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός συμμετείχαν πανω απο 150 παιδιά απο 12 ομάδες αγόρια και κορίτσια, νεαροί καλαθοσφαιριστές. Οι μικροί ήρωες έζησαν την μοναδική εμπειρία αγώνων μπασκετ σε ένα περιβάλλον που θυμίζει Άγρια δύση στο the Ranch. Στην Χριστουγεννιάτικη έκδοση του ράντσου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά χομπι,όπως ιππασία και βόλτες με άμαξες. Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος σε πολλούς αγώνες με διαφορετικές ομάδες και εξέλιξαν τις επιδόσεις τους. Παράλληλα γνώρισαν και τον διακεκριμένο μπασκεμπολίστα του Προμηθέα Πατρών Δημήτρη Αγραβάνη,που τους μίλησε για την αξία του μπασκετ,στο να αποκτήσουν ομαδικό πνεύμα γενικότερα στην ζωή τους.""Όση χαρά μας δίνει η νίκη στους αγώνες,άλλο τόσο σοφούς μας κάνει η ήττα"είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αγραβάνης μιλώντας στα παιδια.
 
Ο εμπνευστής και διοργανωτής του τουρνουα Θοδωρής Ασημακόπουλος όντας και ο ίδιος προπονητής μπασκετ,ευχαριστησε όλα τα παιδιά για την ψυχή και το σθένος που έδειξαν στους αγώνες ακούραστα και με χαρά.Ο ίδιος δήλωσε οτι αυτο που τον ικανοποιει περισσότερο στην επιτυχία των τουρνουά μπασκετ είναι η χαρά και το χαμόγελο των παιδιών.
 
Στην ολοκλήρωση του 2ου ranch christmas basketball tournament με την βραβευση ομάδων και αθλητών τα παιδιά ένιωσαν την συγκίνηση και την αξία της νίκης.
 
Στο τουρνουα των Κορασίδων την πρώτη Θέση κατέκτησε ο Αρις Καλαμάτας, την Δευτερη ο Ιωνικός Νικαίας και την τριτη η Ελευθερία Μοσχάτου.Την τέταρτη ο Αθηναικός την πέμπτη ο Γ.Σ.Αμαρουσίου και την τελευταια θέση η Νέα Ιωνία.Μvp του τουρνουα βγηκε η Παρθένη Ελένη ενώ καλύτερη πασέρ η Βώλου Πένυ. Στο τουρνουα του ΜΙΝΙ την πρωτη θέση πήρε η Αγία Παρασκευη την δεύτερη η Νέα Ιωνία την τρίτη ο Γυμναστικός Συλλογος Περιστερίου την τέταρτη ο Αρης Ιλίου την πεμπτη η Καλαμάτα και την τελευταία ο Εθνικός. ΜVP σε αυτη την κατηγορία ήταν ο Παγίδας απο Αγία παρασκευή και καλύτερος πασερ ο Σαλπέας απο Νέα Ιωνία. 
 
Οι γονείς που παραβρεθηκαν στην τελετη λήξης του τουρνουα,δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους που τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν μέσα στις γιορτές.