Print this page

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο γ.γ. της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής

Written by  Δεκ 23, 2019

Τον γενικό γραμματέα της FIBA Ανδρέα Ζαγκλή υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο προπονητής Μιχάλης Κυρίτσης. Ο Ανδρέας Ζαγκλής χάρισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μία μπάλα από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική και ο Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη τον Ανδρέα Ζαγκλή για την ανάληψη της θέσης του γενικού γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ, τονίζοντας ότι «είναι σημαντικό Έλληνες να έχουν σημαντικές θέσεις σε μεγάλους παγκόσμιους φορείς».

 

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Ζαγκλής χαρακτήρισε «ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο, αλλά και τη FIBA» τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο γ.γ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάσκετ μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επισήμανε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι γνώστης του αθλήματος και δήλωσε ότι η FIBA είναι έτοιμη για τα Προολυμπιακά τουρνουά που είναι σαν μίνι Παγκόσμια πρωταθλήματα. Τέλος, ευχήθηκε «περισσότερα παιδιά να “χτυπήσουν” μία μπάλα μπάσκετ το 2020».

Πηγή και φωτό: https://www.amna.gr/