Print this page

Αμερικανικές… πτήσεις στο Κάστρο Μονεμβασιάς

Written by  Αυγ 07, 2019

Την δεύτερη νίκη στο 4οLaconiaSummerBasketour πέτυχαν οι LasVegasUnknownεπικρατώντας στο φαινομενικά πιο δύσκολο παιχνίδι τους στον όμιλο, του περσινού Πρωταθλητή Κάστρου Μονεμβασιάς με 98-65.

 

Η ομάδα από την Αμερική για ακόμα ένα παιχνίδι εντυπωσίασε σε επίπεδο θεάματος κερδίζοντας σχεδόν σε κάθε φάση το χειροκρότημα της κερκίδας. Αξίζει να σημειωθεί πως για την ομάδα του Κάστρου ξεχώρισε ο Γιώργος Ζερβός που πέτυχε 21 πόντους και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα. Στο τρίτο τους παιχνίδι στο LSB 2019, οι LasVegas Unknown αντιμετωπίζουν τους LaconianUnion.

 

Ο δύο φορές Πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ, μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση κερδίζοντας την ομάδα από το Γύθειο με 85-69. Για την ομάδα από τους Μολάους, ο Αβραάμ Καλλινικίδης σημείωσε 19 πόντους για να ακολουθήσει ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης με 17 και οι Κωστής Εζόμο και Άντριου Ντάουερ με 10 πόντους. Μετά την πρώτη τους νίκη στρέφουν την προσοχή τους στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα της Δαιμονιάς. Με την σειρά τους οι DemonVillage, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, επικράτησαν εύκολα με 85-51 των Superleague Academy.

 

Το πρόγραμμα της ημέρας:
17:00 Κάστρο Μονεμβασιάς – TheGaganians
19!00 LasVegas UnknownLaconian Union
21:00 ΑΠΟΕΛ – Δαιμονιά

Τα αποτελέσματα 6/8/19
Δαιμονιά – SuperleagueAcademy 85-51
ΑΠΟΕΛ – Γύθειο BC 85-69