Print this page

Ανανέωσε στην ΤΣΣΚΑ ως το 2021 ο Ιτούδης!

Written by  Ιουν 04, 2019

Στον πάγκο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα καθίσει για δυο ακόμα χρόνια ο Δημήτρης Ιτούδης, καθώς ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του με την «ομάδα του στρατού» μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21.

Ο Έλληνας προπονητής, ο μόνος που έχει φτάσει τις δυο κατακτήσεις τροπαίων επιβραβεύθηκε για την μεγάλη του επιτυχία να οδηγήσει την ΤΣΣΚΑ ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, έπειτα από το 2016, έχοντας, έναν εκπληκτικό απολογισμό μέχρι σήμερα με 290 νίκες και μόλις 49 ήττες σε επίσημες αναμετρήσεις από το 2014, ποσοστό που αγγίζει το 85,5%.

«Δυο τίτλοι σε πέντε χρόνια μιλούν από μόνοι τους, έτσι, ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του έλυσαν όλα τα θέματα. Δεν είναι μόνο οι επιτυχίες στον αθλητισμό. Βλέπουμε πόσο μεγάλη αγάπη, υψηλότατη υπευθυνότητα και τεράστιο σεβασμό για την ΤΣΣΚΑ, επενδύει ο Δημήτρης στην δουλειά του, πόσο υπομονετικός είναι για το αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι μαζί θα έχουμε ακόμα περισσότερες μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε μεταξύ άλλων, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν.

«Ευχαριστώ την ΤΣΣΚΑ και τον Αντρέι Βατούτιν για το νέο συμβόλαιο. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες για τα αποτελέσματα που είχαμε μέχρι σήμερα. Προφανώς, από την πλευρά μου τα πάντα έχουν να κάνουν με την ομαδική δουλειά των προπονητών, του επιτελείου και οποιουδήποτε εργάζεται για την ΤΣΣΚΑ. Ανυπομονούμε για μια ακόμα μακρά συνεργασία, να ανταλλάξουμε ιδέες και να παρουσιάσουμε όμορφο μπάσκετ από την ομάδα. Ευχαριστώ επίσης τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη στην ομάδα, σας θέλουμε εδώ με ακόμα μεγαλύτερα και μεγαλύτερα νούμερα. Ο σύλλογος κάνει τρομερή δουλειά, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες και διασκέδαση. Η ομάδα θα εξακολουθήσει να δουλεύει σκληρά για να σας κάνει υπερήφανους», δεσμεύθηκε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ιτούδης.

Πηγή και φωτό: cskabasket.com