Print this page

ΑΕΚ Περιστερίου και Εθνική Ενόπλων παίζουν μπάσκετ για την εκκλησία της Αγίας Άννας

Written by  Φεβ 21, 2019

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στο Κλ. Ανθούπολης (Κάρβουνο) θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου και την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικό σκοπό για την εκκλησία της Αγίας Άννας στο Περιστέρι με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα και είδη ένδυσης για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Ρήγα, του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουριδη, της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Θάνου, του πάτερ Αντώνη που είναι ο υπεύθυνος της εκκλησια που θα διατεθούν τα είδη που θα μαζευτούν, του προέδρου της ΑΕΚ Περιστεριου  Αθανάσιου Παπαθάνου και των μέλών του Κώστα Μαλαπάνη και Γιάννη Κατσένου

Πριν το τζάμπολ του αγώνα,, στις 18:15 θα παίξουν παιδιά από τις ακαδημίες της ΑΕΚ Περιστερίου ενώ θα πραγματοποιηθούν και βραβεύσεις.

Την ομάδα της Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας αποτελούν οι: Αντιγόνη Χαιριστανιδου, Δήμητρα Τελίδου, Άσπα  Μπενέκη, Μαρία Μπρούλια, Χριστίνα Κοντογιάννη, Μένια Δροσωτάκη, Ρούλα Λαουλάκου, Ελένη Σολωμού, Κατερίνα Λιάγκα, Αφροδίτη Κοσμά, Βίκυ Λαγοπάτη, Αναστασία Κιουρτζίδου, Χρύσα Καραβασίλη, με προπονητές τους Σταύρο Νανάκο, Γιώργο   Σκοποληθας και Άρη Ξενούλη.