Print this page

Στα Τρίκαλα το 2ο Κύπελλο Ελλάδος του Cheerleading

Written by  Ιαν 08, 2019

Στα Τρίκαλα βρέθηκε αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading εν όψει του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαρτίου 2019 στο Δήμο Τρικκαίων.

 

Η αντιπροσωπεία που απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο, Μιχάλη Φουντεδάκη, την Γενική γραμματέα Ευαγγελία Κρητικού και την Ταμία Πέλλη Φωστιέρη, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αναστάσιο Βάιο, με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Νταλάση Στέφανο και συνομίλησαν σε πολύ θετικό κλίμα αναφορικά με την επικείμενη διοργάνωση.  Στην συνάντηση παρευρέθηκαν  από τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων Εύαθλοι ο κ. Σταύρος Σούλιος και η αντιπρόεδρος κ. Γιούλια Πεταράκη.

 

Μετά από επίσκεψη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Τρικαίων (Κατσιμήδου) στο οποίο  θα γίνει το 2ο Κύπελλο Ελλάδας 2019,oπρόεδρος της ομοσπονδίας ανέφερε τα εξής:

 

«Είμαστε βέβαιοι ότι στα Τρίκαλα θα υλοποιηθεί μια πολύ ωραία  διοργάνωση με σκοπό την ανάπτυξη  και την εξάπλωση του αθλήματος,  με αρωγούς τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι, τον Δήμο Τρικκαίων και την Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων».

 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου  Τρικάλων Εύαθλοι, οι αθλητές του οποίου κατάκτησαν τον Δεκέμβριο του 2018 την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών που διεξήχθη στην Αθήνα. Ο αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι, είναι  το πρώτο και μοναδικό σωματείο στα Τρίκαλα,  που διαθέτει την τεχνογνωσία του αθλήματος και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading.

 

Το 1ο Κύπελλο Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2018 με απόλυτη επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί πως η δυσκολία και η πρόκληση της εν λόγο διοργάνωσης έγκειται στο ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες διδάσκονται μία έως τρεις χορογραφία-ιες την μία ημέρα και καλούνται να διαγωνιστούν και να κριθούν σε αυτή την επόμενη μέρα.