Print this page

«Save an Angel»: Παλαίμαχοι και Αστυνομικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά με καρκίνο στη Ρόδο

Written by  Νοε 23, 2018

Στη Ρόδο ταξίδεψαν οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού, την Παρασκευή (23/11), ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα που θα δώσουν με την ομάδα της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου. Ο Σύλλογος Βετεράνων καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των αστυνομικών με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο στη Ρόδο.

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 το Σάββατο (24/11), στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας (Παλέ ντε Σπορ) του «σμαραγδένιου νησιού». Μέρος των εσόδων (5 ευρώ κάθε εισιτήριο) θα διατεθεί στο σύλλογο “Save An Angel”. Ο σκοπός είναι ιερός και οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων προσμένουν πως το φίλαθλο κοινό της Ρόδου θα γεμίσει το κλειστό γήπεδο το απόγευμα του Σαββάτου.

Με τους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν στη Ρόδο οι: Αργύρης Καμπούρης, Γιάννης Παραγυιός, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Κωνσταντίνος Πεππές, Γιάννης Κουκής, Βασίλης Ντάκουλας, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Θανάσης Κρεμπούνης, Σαράντης Παπαχρηστόπουλος, Χρήστος Μαργέλης, Νίκος Καραντώνης και Μιχάλης Μελλής. Προπονητής: Θανάσης Ράμος

Ο φιλανθρωπικός αγώνας διοργανώνεται από την τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον σύλλογο “Save An Angel”.