Print this page

Γέμισε αθλήτριες του cheerleading ο Αστερόκοσμος στην ΔΕΘ

Written by  Ιαν 05, 2018

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται από το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου 2018, πάνω από 200 αθλήτριες του cheerleading, για το 1οΚύπελλο Ελλάδος, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 στο Κλειστό ΔΑΚ Καλαμαριάς.

Πρώτη στάση για το cheerleading ήταν η ΔΕΘ και ο Αστερόκοσμος. Εκεί cheerleaders από τις Αμαζόνες Βάρης και τις Αποσπερίδες Νέας Σμύρνης παρουσίασαν πλήθος χορογραφιών με στόχο την παρουσίαση και την ανάπτυξη του αθλήματος και στην Συμπρωτεύουσα.

Επόμενος σταθμός η παραλία της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Παρασκευής (5/1) περίπου στις 19:30, με την διεξαγωγή Flash Mobστον Λευκό Πύργο, μίας ξαφνικής και σύντομης χορογραφίας ανάμεσα στο πλήθος.

Παράλληλα το πρωί της Παρασκευής 5/1 διεξήχθη αθλητικό CAMP εκμάθησης χορογραφιών από Διεθνείς προπονητές και χορογράφους στην κεντρική σάλα του ΔΑΚ Καλαμαριάς.

Οι συμμετοχές στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος ξεπερνάνε τις 200 αθλήτριες και προέρχονται από Αίγιο, Θήβα, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το 1ο Κύπελλο Ελλάδος διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading και τον Αθλητικό Σύλλογο Νηρηίδες Θεσσαλονίκης.