Print this page

Άρης-ΠΑΟΚ στους «8» του Κυπέλου, στον ημιτελικό ή τελικό οι «αιώνιοι»

Written by  Αυγ 21, 2017

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ανδρών, με την πρώτη φάση να διεξάγεται σε δυο ομίλους και το τζάμπολ να έχει οριστεί για τις 13 Σεπτεμβρίου. Ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ έβγαλε η κληρωτίδα στα προημιτελικά του θεσμού, στον ημιτελικό ή στον τελικό θα αναμετρηθούν οι «αιώνιοι».

Στην Α’ φάση, θα αγωνιστούν μόνο οι ομάδες της Β΄Εθνικής για την πρώτη αγωνιστική της, στην 2η αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί στις 16/9, θα ενταχθούν και οι ομάδες της Α2, ενώ η τρίτη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 20/9 με τους νικητές των ζευγαριών να προκρίνονται στην Β΄Φάση της διοργάνωσης.

Και η Β’ φάση θα διεξαχθεί σε τρεις αγωνιστικές (23, 27 και 30 Σεπτεμβρίου), οι δυο νικητές των οποίων θα προκριθούν στους προημιτελικούς, εκεί όπου θα περιμένουν στις 4 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Στα άλλα ζευγάρια των προημιτελικών, η κλήρωση έβγαλε το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ θα υποδεχθεί το Ρέθυμνο.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα αναδειχθούν έπειτα από νέα κλήρωση, ενώ οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα πραγματοποιηθούν στις 5 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 1 ή 2 Ιανουαρίου 2018.

Ο μεγάλος τελικός έχει οριστεί για την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2018.

Αναλυτικά, η κλήρωση ΕΔΩ

Πηγή: ΕΟΚ