Print this page

Ένα μοναδικό μπασκετικό πάρτι

Written by  Ιουλ 11, 2017

Η καρδιά του μπάσκετ χτύπησε το φετινό καλοκαίρι στην καρδιά των Κυκλάδων και του Αιγαίου, στην Ιο, για τρεις μέρες γεμάτες μπάσκετ, διασκέδαση και χαρά!


Στις 7-9 Ιουλίου ο Δήμος Ίου και η εταιρεία Airpap Action διοργάνωσαν το πρώτο Ios 3on3 Tournament υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από το Δημαρχείο της Ιου.

Η ομάδα Agalia Pathos κατέκτησε το πρώτο Ios3on3 κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα DAE. Στους νικητές αγωνίστηκαν οι Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Μάλτση και Μιχαλόπουλος επικρατώντας επί των Παπαλουκά, Κακιούζη, Σπαθάρου και Παπαηλία.

Τα ρόστερ των VIP

Agalia Pathos: Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Μάλτση, Μιχαλόπουλος
DAE: Παπαλουκάς, Κακιούζης, Σπαθάρου, Παπαηλία
Under Armour: Παπανικολάου, Παππάς, Σπανού, Ιμαριάκμπε, Πλουτέσκι
Blue Star Ferries: Φιλίππου, Μυκονιάτης, Κοντονικολής, Τσιγκάκος

Τελικοί VIP

Προημιτελικοί
Agalia Pathos-DAE 10-8
Under Armour-Blue Star 7-8

Ημιτελικοί
Agalia Pathos-Under Armour 12-7
Blue Star-DAE 4-14

Τελικός
Agalia Pathos-DAE 14-11

"Αν και έχω να πιάσω μπάλα 8 χρόνια δέχτηκα την πρόσκληση για το 3on3 στην Ίο με ιδιαίτερη χαρά. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα όπου οι άνθρωποι που δούλεψαν για να στηθεί με επιτυχία όλο αυτό αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και τους ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνανε να συμμετάσχω και εγώ σε αυτή τη γιορτή" δήλωσε η Ανθή Παπαηλία στο agapotobasket.gr μετά τη συμμετοχή της στο τουρνουά.

Η παλαίμαχη μπασκετμπολίστρια βρέθηκε στο πανέμορφο νησί μαζί με τις Εβίνα Μάλτση, Άρτεμις Σπανού και Κατερίνα Σπαθάρου και όλες τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα.