Print this page

Διήμερο Cheerleading στο TAE KWO DO

Written by  Ιουν 17, 2017

Διήμερο με έντονο ενδιαφέρον, στο  Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου TAE KWON DO, όπου περισσότεροι από 1.300 αθλητές και αθλήτριες θα λάβουν μέρος στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading και στο 6ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα που πραγματοποιείται παράλληλα και διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading , Αθλητικού Ομαδικού Χορού ΕΟΤ-ΑΟΧ, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ICU.

«Οι κόποι και η προσπάθεια των προηγούμενων χρόνων απέδωσαν καρπούς με την ίδρυση και επίσημα πλέον της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading», αναφέρει η υπεύθυνη των αθλητικών εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας, Ευαγγελία Κρητικού που συμπληρώνει:

«Ο πήχης στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα που διοργανώνεται για 6η χρονιά αυξάνεται σταδιακά και οι αγωνιστικές απαιτήσεις πληθαίνουν. Παράλληλα, η υλοποίηση του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θέτει τις βάσεις για το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα. Σας περιμένουμε όλους το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό του TAE KVON DO».

Πέντε φημισμένοι στο είδος τους κριτές από το εξωτερικό,  πιστοποιημένοι από την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, θα κρίνουν τα 230 προγράμματα που θα παρουσιαστούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δέλτα Φαλήρου.

Στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που πραγματοποιείται, λαμβάνουν μέρος αθλητικά σωματεία που είναι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading. Από τους αγώνες του Σαββάτου θα αναδειχθούν οι Πρωταθλητές Σύλλογοι στις κατηγορίες Junior, Teens και Senior. Μάλιστα από την επόμενη χρονιά, οι νικήτριες ομάδες θα εκπροσωπούν την Ελλάδα στις διεθνείς διοργανώσεις.

 

Παράλληλα το Σάββατο το μεσημέρι και την Κυριακή θα διεξαχθεί το 6ο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Cheerleading. Μέρος λαμβάνουν ομάδες cheer dance και cheerleading που ανήκουν σε αθλητικούς συλλόγους, σχολές χορού, σχολεία, εκπαιδευτήρια, γυμναστήρια και ανεξάρτητες ομάδες.