Print this page

«Γονείς και παιδικός αθλητισμός»

Written by  Απρ 25, 2017

Ευαισθητοποιημένη πάντα σε ζητήματα που αφορούν στη ζώσα κοινωνική πραγματικότητα, η GBA, κορυφαία ελληνική ακαδημία μπάσκετ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Γονείς και παιδικός αθλητισμός». Γεγονός που απευθύνεται σε όλους όσοι ασχολούνται με τον παιδικό αθλητισμό, κυρίως γονείς και θα φιλοξενηθεί, με ελεύθερη είσοδο, στο αμφιθέατρο των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη, στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη, 26 Απριλίου, στις 20.00.

Ομιλητές στη διαδικασία θα είναι ο καθηγητής προπονητικής, κοσμήτωρ της σχολής ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, Σπύρος Κέλλης, ο καθηγητής Κινητικής Συμπεριφοράς, Γιώργος Γρούιος, ο δερματολόγος και βετεράνος διεθνής καλαθοσφαιριστής, Διονύσης Ανανιάδης, ο τηλεπαρουσιαστής, αρθρογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, Χρήστος Κιούσης. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Χορόζογλου.

Ομιλητές- Εισηγητές / Θέματα: 

Κέλλης Σπυρίδων (καθηγητής προπονητικής, κοσμήτωρ της σχολής ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ): «Τα οφέλη του αγωνιστικού αθλητισμού στις αναπτυξιακές ηλικίες».
Γρούιος Γιώργος (καθηγητής κινητικής συμπεριφοράς): «Γεννιούνται ή γίνονται πρωταθλητές στην καλαθοσφαίριση».
Ανανιάδης Διονύσιος (βετεράνος διεθνής καλαθοσφαιριστής, ιατρός δερματολόγος): «Συνδυάζονται οι άριστες επιδόσεις στο σχολείο με υψηλές επιδόσεις στον αθλητισμό»
Κιούσης Χρήστος (τηλεπαρουσιαστής, αρθρογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός): «Οι οικογένειες του Σαββατοκύριακου».