Print this page

Χριστουγεννιάτικο «Shooting Camp» στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού

Written by  Δεκ 12, 2016

«Shooting Camp» για αγόρια και κορίτσια που επιθυμούν να γνωρίσουν και να βελτιωθούν στις τεχνικές του σουτ οργανώνει και αυτή τη χρονιά η Ακαδημία Μπάσκετ του Παναθηναϊκού το τριήμερο 26-27-28/12.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας « Παύλος Γιαννακόπουλος», ενώ οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η ανακοίνωση

Το Shooting Camp 2016 της Ακαδημίας Μπάσκετ!

Η Ακαδημία μπάσκετ του Συλλόγου μας διοργανώνει  για μία ακόμη χρονιά «Shooting Camp»  για αγόρια και κορίτσια (10 -18 ετών) το τριήμερο 26-27-28/12.

Το Camp θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας « Παύλος Γιαννακόπουλος» για περίπου 60 παιδιά. (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

 Με κύριο άξονα την ατομική βελτίωση των συμμετεχόντων, το υψηλού επιπέδου προπονητικό  επιτελείο του CAMP, που αποτελείται από κορυφαίους προπονητές του Παναθηναϊκού Α.Ο., θα διδάξει για τρεις ημέρες στους μικρούς αθλητές, πώς να σουτάρουν σωστά μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος.

 Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και για προχωρημένους αθλητές. Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάσει ηλικίας και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να βελτιώσουν την ικανότητα τους στο σουτ.

Τα παιδιά θα χωριστούν σε ολιγομελή τμήματα αλλά και SECTION ( Α ή Β ) από τους προπονητές και θα ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες σε ποιο SECTION ανήκουν λίγο πριν την έναρξη του Camp τηλεφωνικά.

Υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος είναι ο Γιώργος Καντζιλιέρης.

Το Camp είναι διάρκειας 2 ωρών και για τις τρεις ημέρες (SECTION A ή SECTION B)

Ώρες λειτουργίας:

SECTION A : ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 09:00 πμ – 11:00 πμ

SECTION B : ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 11:00 πμ – 13:00 μμ

 Ώρες προσέλευσης:

SECTION A: 08:45

SECTION B :10:45

Κόστος συμμετοχής : 50€

Απαιτούμενα δικαιολογητικά : Ιατρική βεβαίωση (Μόνο για όσους δεν είναι μέλη της Ακαδημίας μας)

Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν προπονητικά t-shirt και αναμνηστικά διπλώματα.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 21/11/16 και γίνονται μόνο στη γραμματεία του Κλειστού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ώρες λειτουργίας γραμματείας : Δευτ. – Παρ. 17:00 – 20:30 - Σάβ. 11.00 - 13:00

Τηλ επικοινωνίας : 210-6447861

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή και φωτό: panathinaikos1908.gr