Print this page

Mannequin Challenge για να διεκδικήσουν κλειστό γήπεδο! (vid)

Written by  Δεκ 06, 2016

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν οι κάτοικοι της Άνω Μεράς Μυκόνου για να διεκδικήσουν την ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου της περιοχής, καθώς οργάνωσαν ένα ιδιαίτερο Mannequin Challenge, με μεγάλη, μάλιστα, συμμετοχή.

Η νέα μόδα που κατακλύζει τα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιήθηκε αυτή τη φορά ως εργαλείο για να εκφραστεί ένα πολύ σημαντικό αίτημα για τους κατοίκους της Άνω Μεράς Μυκόνου όπου εδώ και αρκετό καιρό η εγκατάσταση κλειστού γυμναστηρίου παραμένει ημιτελής. 

Οι πολίτες του νησιού αποφάσισαν να φορέσουν τα αθλητικά τους ενδύματα και να ξεκινήσουν ένα… ιδιαίτερο ματς, διεκδικώντας την αποπεράτωση του έργου που, όπως επισημαίνουν, θα δώσει σημαντική ώθηση στην περιοχή.

Στο μήνυμα, με το οποίο καταλήγει το χαρακτηριστικό βίντεο, αναφέρει:

«Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ δεν είναι απλά ένα έργο παροδικό. Είναι στέγη αθλητική που την έχει ανάγκη το νησί μας και την αποζητά εδώ και τρεις δεκαετίες. Στέγη που ενώνει ανθρώπους μεταξύ τους και αυτοί επανενώνονται με τον τόπο τους. Δεν είναι αφελής πολυτέλεια. Είναι παρακαταθήκη. Οι πολίτες της Μυκόνου ζητάμε η ολοκλήρωσή του να έρθει το συντομότερο και να πλαισιώσει και άλλα έργα στις υποδομές, στην υγεία, στην παιδεία που είναι απολύτως απαραίτητα για μια… minimum εύρυθμη νησιωτική ζωή».

 

 

 

 

 

Πηγή και φωτό: sportcyclades.gr