Print this page

Διαδικτυακό Σεμινάριο «Εφαρμοσμένες ασκήσεις για σουτ»

Written by  Νοε 16, 2016

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα «Εφαρμοσμένες ασκήσεις για σουτ» διοργανώνει η ScienceWeb.gr σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.) με ομιλητή τον έμπειρο τεχνικό, Αλέκο Δάγλα.

H ScienceWeb.gr στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για την επιστημονική ενημέρωση στους  τομείς της άσκησης και της διατροφής, πραγματοποιεί Διαδικτυακό Σεμινάριο την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 19:00 - 21:00 με θέμα «Εφαρμοσμένες ασκήσεις για σουτ» με ομιλητή τον Αλέκο Δάγλα.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα αναπτυχθούν θεματολογίες, όπως η Μεθοδολογική προσέγγιση του Σουτ, Συνδυαστικές ασκήσεις Σουτ μέσα από τακτικές συνεργασίες, Εισαγωγή του Σουτ στην ημερήσια προπόνηση, Ασκησιολόγιο, Συναγωνιστικές ασκήσεις ως μέσο βελτιστοποίησης της προπόνησης και η Σημασία του σουτ στο χτίσιμο της ομάδας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λύσουν απορίες και να διδαχθούν σημαντικά μυστικά του σουτ από την άνεση του σπιτιού τους.

Το webinar κοστίζει 40 euro για περιηγητές,  32 euro για απλά μέλη του site (μη μέλη του Σ.Ε.Π.Κ.), 25 euro για συνδρομητές του site, 25 euro για μέλη Σ.Ε.Π.Κ. και διπλωματούχους προπονητές του Σ.Ε.Π.Κ., ενώ υπάρχει ειδική προσφορά στα 45 euro για ετήσια συνδρομή στο scienceweb και webinar μαζί.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής: τηλ. 2109690592-4, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Πηγή και φωτό: scienceweb.gr