Print this page

Κέρδος η συμμετοχή στα τουρνουά MILKO 3X3 Νέας Σμύρνης και Σκύδρας

Written by  Σεπ 26, 2016

Η αγωνιστική δράση στα τουρνουά MILKO 3X3 συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο στην Νέα Σμύρνη και την Σκύδρα, με την αυξημένη συμμετοχή των παιδιών να είναι το πιο ελπιδοφόρι μήνυμα.

Στο τορνουά της Νέας Σμύρνης πήραν μέρος 604 παιδιά (588 αγόρια, 16 κορίτσια). Νικητές στην κατηγορία των τριπόντων αναδείχθηκαν ο Γιώργος Κανελλόπουλος, (Δημοτικό) και ο Άγγελος Ταμβάκης (Γυμνάσιο) και στο διαγωνισμό βολών ο Αλέξανδρος Φτιάρας (Δημοτικό) και ο Νικηφόρος Ελευθεριάδης (Γυμνάσιο).

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού Ιωάννα Καριοφύλλη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Παντελής Καλογρίδης, η Αντιδήμαρχος Νομικών Δήμητρα Νάνου, ο Αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ Γιάννης Μακρής, ο Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Αττικής Γιώργος Φραγκιαδάκης, ο Γραμματέας Συνδέσμου Διαιτητών Ευστράτιος Αλετράς και η πρώτη σε συμμετοχές στην Εθνική Γυναικών διεθνής παίκτρια Σοφία Κλιγκοπούλου.

 

Στο τουρνουά της Σκύδρας πήραν μέρος 168 παιδιά (120 αγόρια, 48 κορίτσια). Νικητές αναδείχθηκαν στο διαγωνισμό τριπόντων ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ο Πρόδρομος Σαμπίδης.

Το επόμενο τουρνουά MILKO δίνει ραντεβού το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου στο Άργος και τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής.

Πηγή: ΕΟΚ

Φωτό: Θωμάς Βασιλάκης