Print this page

Υπογραφή… ανθρωπιάς από τον Γκάλη

Written by  Σεπ 19, 2016

Ένας μεγάλος «θρύλος» δεν θα μπορούσε να μην έχει και κοινωνικές ευαισθησίες. Ο λόγος για τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος θέτει σε δημοπρασία μια υπογεγραμμένη μπάλα μπάσκετ, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την υποστήριξη ενός μικρού παιδιού.

Ο Νίκος Γκάλης προέβη σε αυτή την κίνηση σε συνεργασία με τον οργανισμό charity idols, προκειμένου να υποστηρίξουν τον 7χρονο Μάριο Μπουλιόπουλο, ο οποίος πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I στον εγκέφαλο. Ο μικρός πρόσφατα μετέβη στο εξωτερικό όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, παρουσίασε υποτροπή και επιδείνωση της κατάστασής του και χρειάστηκε να μεταβεί εκ νέου στο Λονδίνο όπου πρόκειται να υποβληθεί σε νέα επέμβαση σε εξειδικευμένο παιδονευροογκολογικό κέντρο.

Προκειμένου να βοηθήσει στην συγκέντρωση των χρημάτων για την κάλυψη του κόστους, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ προσφέρει μια μπάλα μπάσκετ με την υπογραφή του.

Η ανακοίνωση

«Η πρώτη και δεύτερη σεζόν δημοπρασιών ξεκίνησαν με τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών δίπλα μας!!!
Έτσι και η τρίτη, αρχίζει σήμερα το βράδυ στο www.charityidols.gr, με την υπογεγραμμένη μπάλα, από τον »Θεό» του Ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη.
Υπέρ του εφτάχρονου Μάριο Μπουλιόπουλου,που πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I στον εγκέφαλο».

Πηγή: pressaris.gr