Print this page

«3x3 Urban Legends»: Από την πλατεία Πλυτά στο Ψυχικό για το μεγάλο τελικό

Written by  Ιουν 13, 2016

Εκεί από όπου ξεκίνησε εκεί και ολοκληρώθηκε η σειρά των αγώνων «3x3 Urban Legends». Τα ανοικτά γηπεδάκια της πλατείας Πλυτά φιλοξένησαν δεκάδες αθλητές που μονομάχησαν για τις τελευταίες θέσεις που έδιναν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.



Οι αγώνες που διεξήχθησαν σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Αρίων κέρδισαν τις εντυπώσεις αθλητών και θεατών με δεκάδες συμμετέχοντες να μονομαχούν μέσα στα υγιή πλαίσια του αθλητισμού για τη νίκη αλλά κυρίως για τη χαρά του αγώνα και τη μυρωδιά του μπάσκετ που μένει όταν τα φώτα κλείνουν και ο χώρος κλειδώνει.

Νικητές στη κατηγορία των Elite αναδείχτηκαν οι : Don Poly (Πέτρος Μελισσαράτος, Νίκος Τσιώκος, Θανάσης Χάνιας)  που επικράτησαν των Team Poland (Przemysław Lewandowski, Filip Kenig, Przemyslaw Rduch, Szymon Rduch)  ενώ και η ομάδα KOYKAKi (Γιάννης Δημάκος, Ηλίας Καμπέρης, Δημήτρης Μοσχονάς, Σπήλιος Δελής) που ήταν και οι περυσινοί φιναλίστ κέρδισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Στην κατηγορία Amateur κέρδισαν οι KLARINOGAMPROI νικώντας στον τελικό τους LOOSERS

 DSC2169

Πλέον απομένει μόνο ο μεγάλος τελικός που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του τουρνουά «3x3 Φίλιππος Συρίγος» το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου αλλά και ένα τουρνουά έκπληξη για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν το αγαπημένο τους άθλημα (λεπτομέρειες λίαν συντόμως).  

Η σειρά των τουρνουά «3x3 Urban Legends» με αρκετές διεθνείς συμμετοχές κέρδισε και αυτή τη χρονιά τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον όλων των «εραστών» του μπάσκετ και μας θύμισε πως παίζαμε παιδιά στις αλάνες της γειτονιάς μας πριν την ανελέητη επιδρομή του ίντερνετ.

 DSC1971

Να μην ξεχνάμε ότι ο νικητής του τουρνουά της  κατηγορίας Elite θα κερδίσει τη συμμετοχή του στο «FIBA 3x3 World Tour» που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα στις 06-08 Αυγούστου καθώς το «3x3 Urban Legends» είναι το μοναδικό τουρνουά στην Ελλάδα που συνδέεται με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3x3 (World Tour) στην Πράγα και τελεί υπό την αιγίδα της FIBA.

 DSC1923

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ