Print this page

«3x3 Urban Legends»: Το θέαμα συνεχίζεται (pics)

Written by  Μάι 30, 2016

Με αίμα που βράζει για μπάσκετ μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών στο τρίτο 3on3 Urban Legends που διεξήχθη το Σάββατο 28 Μαΐου στα ανοιχτά γήπεδα των Βριλησσίων.



Το ενδιαφέρον αμείωτο και στον τρίτο σταθμό της σειράς των αγώνων «3x3 Urban Legends», του μοναδικού τουρνουά στην Ελλάδα που συνδέεται με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3x3 (World Tour) στην Πράγα και τελεί υπό την αιγίδα της FIBA με δυνατές μονομαχίες να συνθέτουν το σκηνικό στα γηπεδάκια της οδού Ολύμπου.

Με τη συμμετοχή δεκάδων ομάδων εκατοντάδες αθλητές, πρόσφεραν όμορφες αγωνιστικές και μη εικόνες  αποδεικνύοντας γιατί το μπάσκετ είναι το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων.

Νικητές της κατηγορίας Elite ήταν οι  3χ3 Liubliana (Tomo Cajic, Igor Tratnik, Jasmin Hercegovac, Davor Sattler) από τη Σλοβενία δικαιώνοντας όσους τους χαρακτήρισαν από την αρχή ως το μεγάλο φαβορί επικρατώντας στον τελικό των Sorun Istemiyorum (Anil Ugur, Gurgan Cuceloglu, Yunus Yurtagul, Betar Tasci) από την Τουρκία ενώ στην κατηγορία Amateur επικράτησαν οι Απροσάρμοστοι (Ορφανός, Χατζημωράκης, Κουμουτσής)  κερδίζοντας τους Havalakers (Οουεν, Ketema, Godwing).

Οι ομάδες που έπαιξαν στους τελικούς κέρδισαν και την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 24-25-26 Ιουνίου.

Το agapotobasket.gr βρέθηκε και στα Βριλήσσια, όπου έγινε η διοργάνωση και κατέγραψε όμορφες εικόνες γεμάτες θέαμα, χαμόγελα και πάθος.

DSC 7945

DSC 8133

DSC 8664


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Επόμενο ραντεβού του «3x3 Urban Legends» είναι στις 4 και 5 Μαΐου στο Κουκάκι.